EYEMAXX a obţinut un credit de 38 milioane euro de la Raiffeisen Zentralbank

Aura Dragomir
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 20 octombrie 2008

EYEMAXX a obţinut un credit de 38 milioane euro de la Raiffeisen Zentralbank

Dezvoltatorul imobiliar EYEMAXX Real Estate a obţinut un credit în valoare de 38 milioane euro de la Raiffeisen Zentralbank. Acesta va fi folosit pentru dezvoltarea LOG CENTER Ploieşti, depozitul de clasa A situat la o distanţă de 7 km faţă de centrul oraşului şi la mai puţin de 1 km de viitoarea autostradă. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 39 hectare şi cu un spaţiu de depozitare de 60 000 mp şi 11 700 mp spaţii de birouri.

Johannes Rudnay, Managing Director EYEMAXX Real Estate, a declarat: "Comparativ cu alte ţări din Europa Centrală şi de Est, nevoia de centre logistice este tot mai mare în Româ­nia, în special în afara Bucureştiului, datorită relocării şi extinderii afacerilor multinaţionalelor.Cele 38 de milioane euro vor acoperi întreg necesarul de creditare pentru LOG CENTER Ploieşti, cu o investiţie totală estimată la 50 milioane euro".

EYEMAXX a demarat lucrările de construcţie la prima faza a LOG CENTER Ploieşti în luna iunie a acestui an, iar în prezent a finalizat deja o parte din lucrări. Acestea sunt executate de compania de construcţii HABAU. Prima fază de dezvoltare a proiectului va fi gata până la sfârşitul acestui an, mare parte din ea fiind deja închiriată. Din cei 14 458 mp spaţiu de depozitare şi cei 1 445 mp spaţiu de birouri, 85% a fost deja închiriat. Datorită creditului, următoarea fază a proiectului poate să înceapă oricând, oferind flexibilitate atât companiei EYEMAXX Real Estate, cât şi clienţilor acesteia.

EYEMAXX Real Estate a semnat precontracte pentru alte cinci oraşe: Braşov, Cluj, Bacău, Constanţa şi Craiova. Viziunea companiei este să dezvolte o reţea de centre logistice clasa A care să fie date spre închiriere în vederea depozitării şi distribuţiei primare.

EYEMAXX Real Estate este un grup austriac de dezvoltare în domeniul imobiliar cu proiecte de mare amploare în România şi alte ţări din Europa Centrală şi de Est: Bulgaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina şi Rusia. Grupul este specializat în centre comerciale, dezvoltări logistice şi clădiri de birouri. Scopul companiei este implicarea în dezvoltarea ţărilor Europei de Est prin intermediul dezvoltării de proiecte pe piaţa imobiliară. EYEMAXX Real Estate Development Group înseamnă proiecte imobiliare de înaltă calitate, gândite şi adaptate pentru client, oferind toată gama de servicii ale unei echipe de experţi profesionişti cu o experienţă îndelungată.

În România, compania EYEMAXX Real Estate ţinteşte piaţa de logistică şi retail pe termen mediu şi cea de clădiri de birouri pe termen lung. Cele zece proiecte de parcuri logistice şi/sau industriale, sunt localizate în Timişoara, Ploieşti, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Bacău, Craiova, Constanţa, Oradea şi Târgu-Mureş, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 500 milioane de euro. Proiectul de retail al EYEMAXX este reprezentat de construirea unui mall în Târgu-Jiu, care va fi finalizat în mai 2010, în timp ce proiectele logistice urmează să fie finalizate până în anul 2011.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb