Fabrica ABB de separatoare din Bulgaria devine furnizor regional ABB Avangard AD a fost desemnată de către ABB drept fabrică regională pentru portofoliul său de separatoare

Comunicat ABB
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 21 martie 2007

ABB a decis consolidarea poziţiei sale pe piaţă pe segmentul separatoarelor de sarcină. În acest sens, ABB Avangard AD, cu sediul în Sevlievo, Bulgaria devine fabrica regională pentru marketingul şi vânzarea separatoarelor.

În acest nou rol, compania se va concentra pe activităţi de vânzare în 14 ţări din regiune - Armenia, Azerbadjan, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Estonia, Ungaria, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, România şi Ucraina.

"ABB Avangard este o fabrică cu o tradiţie îndelungată, care şi-a a dovedit în timp buna performanţă şi înaltă calitate a produselor. Nominalizarea acesteia că Fabrica Regională este pe deplin meritată." - a spus domnul Peter Simon, Country Manager ABB pentru România şi Bulgaria.

ABB Avangard a început producţia de separatoare din anul 1996, odată cu preluarea companiei de către grupul ABB, moment în care producţia a fost transferată de la fabrica ABB din Ludvika, Suedia, la Avangard. Toate produsele fabricii ABB Avangard sunt conforme standardelor IEC. Compania operează în conformitate cu standardul IEC 9001-2000 iar în decembrie 2006 a obţinut certificarea IEC 14000.

ABB (www.abb.com) este lider în tehnologiile pentru energie electrică şi automatizări care permit clienţilor din domeniul utilităţilor şi industriei să îşi îmbunătăţească performanţele, diminuând impactul asupra mediului înconjurător. Grupul ABB are în jur de 108,000 angajaţi în peste 100 ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb