Fashion Days a pregătit stocuri de peste 200 milioane lei şi reduceri de până la 80%, pentru Black Friday 2020

Adelina Toader
Companii / 6 noiembrie 2020

Fashion Days a pregătit stocuri de peste 200 milioane lei şi reduceri de până la 80%, pentru Black Friday 2020

Fashion Days, retailerul online de fashion deţinut de Dante International, a anunţat stocuri de produse cu o valoare de aproximativ 200 milioane lei şi reduceri care vor ajunge până la 80%, în campania din acest an de Black Friday, care se va desfăşura între 11-13 noiembrie.

Robert Berza, general manager Fashion Days, a declarat, ieri, în cadrul unei videoconferinţe: "Este primul moment în ultimele 7 luni în care nu ne propunem să vindem cât putem, ci cât poate susţine întreaga reţea de logistică."

Domnia sa a precizat că, anul aceasta, retailerul s-a concentrat spre a oferi cele mai bune preţuri din an la produsele mai scumpe, de peste 100-150 de lei.

Reprezentantul Fashion Days a explicat: "Black Friday este un eveniment pentru produse premium, pentru clienţii care îşi doresc produse de la branduri de lux, dar care în alte momente ale anului nu reuşesc să le achiziţioneze. 85% dintre produsele de peste 100 de lei vor fi la cel mai pun preţ din an şi avem şi cele mai mari stocuri şi cea mai mare varietate de produse din an".

Fashion Days se aşteaptă ca pentru campania de Black Friday din acest an să aibă 6 milioane de vizite pe platforma sa şi în jur de 200.000 de clienţi.

Conform estimărilor sale, valoarea medie a coşului de cumpărături va fi de aproximativ 425 de lei, în creşte cu 2% faţă de 2019, când aceasta s-a ridicat la 415 lei. Totodată, retailerul crede că valoarea medie a produselor va fi de 201 lei, comparativ cu 187 de lei în 2019. Cumpărăturile se vor putea face direct din aplicaţia companiei, dar şi de pe site, iar livrarea se face la domiciliu sau în reţeaua de easybox folsită de companie care dispune de 900 de lockere. Potrivit retailerului, plata cu cardul a fost aproape dublă în acest an, 42% dintre clienţi alegând această opţiune. De asemenea, 28% dintre clienţi au solicitat livrarea în lockerele din easybox-uri în 2020, faţă de 18% în 2019.

Reprezentanţii Fashion Days au precizat că în 2019, veniturile de Black Friday s-au ridicat la 37 de milioane de lei, iar pentru anul acesta se aşteaptă la 58 de milioane de lei.

Robert Berza a mai declarat că pandemia de coronavirus a accelerat evoluţia pieţei de e-commerce, atât la nivel european, cât şi în ţara noastră. Totodată, difitalizarea forţată care a venit pe fondul pandemiei a grăbit negocierea cu diferite branduri ca Woolrich, Trendyol, Aerie, Tommy Jeans, Il Passo, Emporio Armani.

Reprezentantul companiei a amintit şi de proiectul Romanian Corner, unde sunt promovate branduri româneşti şi care în present numără 36 de nume şi a înregistrat vânzări de 500.000 de lei pe lună.

În plus, Robert Berza a prezentat şi cea mai recentă iniţiativă a Fashion Days prin care îşi încurajază clienţii, dar şi colaboratorii să doneze haine. Astfel, alături de Asociaţia Banca de Haine pune la dispoziţie 9 containere de donat în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Constanţa, dar are deja în plan creşterea numărului acestora.

Retailul şi industria fashion au fost puternic afectate de pandemia de coronavirus, iar lunile de lockdaown au adus scăderi pentru întreaga piaţă. Ulterior piaţa a început să crească, însă, conform reprezentantului Fashion Days pentru unii comercianţi, mici şi medii, Black Friday reprezintă ultima şansă de a rămâne în piaţă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Reduceri de pana la 80% sa o spuna la prosti.

    Asa si cu emag resuceri de pana la 80% si sunt mai scumpi ca altii pe piata internationala la aceleasi produse. 

    Sa vb de haine in Italia iei din Mall la 1-3-5 euro pantaloni si tricour. 

    La noi teapa; In irlanda de imbraci cu 100 euro maxim 200 euro ... de calitate la noi treapa! 

    In Romania nu exista resuceri atat timp cat trendul nostru este inflationist! 

    Atunci cand vom schimba trendul spre deflatie si crestere prosuctivitate atunc preturile vor fi mici! 

    Pana atunci sa nu se mai anereze la tv cu reduceri de 80% la tepe. 

    Eu nu vad dincaieri aragazul la 600 de lei de acum ceva ani? Dar vad stagnarea la salariul minim in raport real cu preturile la consum si utilitati. 

    Cati bai au dat sa faca reclama pe bursa? 

    Va recomand sa va schimbati ipiurile pe international si sa intrati pe servare straine de preturi; cu tot cu transport gasesti la 30-40% pret real sunb preturile noastre. 

    Romania popor de needucati financiari ce cred toate mizeriile de la tv si din online! 

    Imi este rusine cu o asa natie indobiticita si manipulata de masmedia doar pentru a suge cat mai multi bani de la oameni. 

    cu internetul de azi nu ai cum sa nu vezi teapa, cu puterea calatoriilor pe glob la fel. 

    in tenerife pantofi thimberland erau cu 50% mai ieftin ca in Romania acelasi model. In Tenerife!!! Nu in ghimpati! 

    Criza asta de acum o sa dea de pamant cu astia de abereaza atat la preturi, tineretul de vine din urma deja urmareste sa cumpere din exteriorul tarii. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb