Faurecia va crea 600 de locuri de muncă la noua fabrică de la Râmnicu Vâlcea

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 18 decembrie 2015

Faurecia va crea 600 de locuri de muncă la noua fabrică de la Râmnicu Vâlcea

Producătorul francez de echipamente auto Faurecia urmează să deschidă o nouă fabrică de tapiţerii pentru industria auto la Râmnicu Vâlcea, în urma unei investiţii totale de 12 milioane de euro. Forţa de muncă angajată a companiei, care s-a dublat din ianuarie 2015, va continua să crească odată cu crearea a 600 de noi locuri de muncă până în martie 2016.

Locul 4 în Europa şi 7 la nivel mondial, Faurecia este unul dintre cei mai mari producători de echipamente pentru industria auto, potrivit unui comunicat de presă. În noua fabrică din Râmnicu Vâlcea, compania va produce tapiţerii textile şi din piele pentru scaune auto. Cu un număr existent de 700 de angajaţi, Faurecia va angaja în final 1.600 de persoane, pe poziţii de operatori de producţie, specialişti tehnicieni, coordonatori de echipă şi manageri. Până în martie 2016, compania urmăreşte să angajeze, între alţii, operatori maşini de cusut şi pentru tăiere, operatori de producţie, precum şi specialişti în controlul calităţii şi ingineri de producţie.

Fiecare nou angajat va parcurge un amplu program de instruire, în care va cunoaşte instrumentele, procesele, metodele şi cultura Faurecia.

Campania de recrutare în Râmnicu Vâlcea vine în urma dezvoltării prognozate pentru fabrica de aici. Până în 2019, ca urmare a altor două etape ale procesului de extindere a unităţii de producţie, suprafaţa fabricii aproape se va dubla, de la 12.000 la 22.000 de metri pătraţi.

Ţara noastră şi Râmnicu Vâlcea, în mod particular, au fost alese pentru a dezvolta activităţile diviziei "Comfort şi Trim" a companiei Faurecia Automotive din două motive principale, mai precizează comunicatul. Pe de o parte, judeţul Vâlcea oferă forţă de muncă locală disponibilă şi bine pregătită, iar pe de alta, compania are deja experienţă în producţia locală încă din 2003, în fabricile din Tălmaciu (divizia Scaune Auto), Craiova (Tehnologii de Control al Emisiilor) şi Piteşti (Sisteme de Interior).

Faurecia Automotive Seating produce acum în România pentru Peugeot şi Audi. Faurecia a fost să fie aleasă pentru a produce tapiţerii pentru noul model Audi A4. Aceste lucrări de producţie, precum şi viitoarele contracte vor fi realizate în fabricile din Tălmaciu şi Râmnicu Vâlcea.

Faurecia este unul dintre cei mai mari producători de echipamente auto din lume, specializat în patru arii de activitate: Scaune Automotive, Tehnologii de Control al Emisiilor, Sisteme de Interior şi Exterioare de Autovehicule. În 2014, Grupul a înregistrat vânzări totale de 18,8 miliarde euro. La 31 decembrie 2014, Faurecia avea 100.000 angajaţi în 34 de ţări, în cele 330 de fabrici şi 30 de centre de cercetare şi dezvoltare. Faurecia este listată la bursa Euronext Paris şi tranzacţionată pe piaţa de acţiuni din SUA la NYSE overthe-counter (OTC).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb