FDA a adaugat la documentaţia vaccinurilor Pfizer şi Moderna un avertisment privind riscul de inflamaţie cardiacă

G.U.
Miscellanea / 26 iunie 2021

FDA a adaugat la documentaţia vaccinurilor Pfizer şi Moderna un avertisment privind riscul de inflamaţie cardiacă

Administraţia pentru medicamente şi alimente a Statelor Unite (FDA) a anunţat ieri, într-un comunicat publicat pe site-ul său, revizuiri ale fişelor informative pentru vaccinurile anti-COVID-19 produse de Moderna şi Pfizer-BioNTech cu privire la riscurile de miocardită şi pericardită în urma vaccinării, relatează Agerpres.

Pentru fiecare vaccin, fişele informative pentru furnizorii de servicii medicale care administrează vaccinuri au fost revizuite pentru a include un avertisment că rapoartele de reacţii adverse sugerează riscuri crescute de miocardită (inflamaţie a muşchiului cardiac) şi pericardită (inflamaţie a ţesutului care înconjoară inima), în special după a doua doză şi cu apariţia simptomelor la câteva zile după vaccinare, a precizat FDA.

În fişele informative destinate beneficiarilor (pacienţi) şi îngrijitorilor pentru aceleaşi vaccinuri se menţionează că beneficiarii de vaccinuri trebuie să solicite imediat asistenţă medicală dacă au dureri în piept, dificultăţi de respiraţie sau senzaţii de bătăi rapide, bruşte sau puternice ale inimii după vaccinare.

Această actualizare vine în urma unei revizuiri extinse a informaţiilor şi a discuţiilor purtate de Comitetul consultativ privind practicile de imunizare al Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), reunit miercuri. Datele prezentate în cadrul acestei întâlniri au întărit decizia FDA de a revizui fişele informative şi au contribuit la elaborarea unor revizuiri specifice, notează sursa citată.

Până la data de 11 iunie, mai mult de 1.200 de cazuri de miocardită sau pericardită au fost raportate în programul U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (sistem de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor, VAERS), din aproximativ 300 de milioane de doze de vaccin mRNA administrate, scrie Reuters.

Cazurile par să fie considerabil mai numeroase la bărbaţi, şi în săptămâna de după a doua doză de vaccin. CDC a identificat 309 spitalizări din cauza inflamaţiilor cardiace la persoane cu vârsta sub 30 de ani, dintre care 295 au fost externate.

Autorităţile de reglementare în domeniul sănătăţii din mai multe ţări au investigat cazuri de miocardită şi pericardită, mai frecvent întâlnite la bărbaţi tineri, după o injecţie cu Pfizer sau Moderna, vaccinuri care se bazează pe tehnologia ARNm.

Pfizer şi Moderna nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii, scrie Reuters.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Deci ...suntem cobai lor,

    Deci neomarxiștii ăștia își închipuie că, dacă dau omului să semneze o hârtie prin care își asumă riscurile, s-au spălat pe mâini deși fac propagandă deșănțată pentru vaccinare.

    Cât de ipocriți și de mizerabili sunt ăștia?  

    minciuna! :)

    fake news de la FDA si de la Moderna si Pfizer ! :))  

    guvernul Romaniei a garantat ca vaccinurile anti-covid sunt toate numa' vitamine! :)) cum sa isi permita FDA , Moderna si Pfizer sa contrazica Guvernul Romaniei ?! ? :) 

    Cretiniii si ignorantii isi injecteaza de bunavoie "otrava mortala din seringa", iar smecherii oculti ai planetei, profita de prostia lor, pt a reduce populatia Terrei! E cat se poate de simplu!

    1. da, evident ca da.

      eu nu m-am vaccinat si daca vine careva sa ma injecteze cu forta... iaca, am sprijinit de usa prietenul meu de nadejde, toporul (not a joke!) .  

      Draga Ban.Cher.Vali, nici eu nu m-am vaccinat si nici n-o sa ma vaccinez vreodata, dar sunt aproape convins ca nu o sa vina nimeni dupa noi ca sa ne vaccineze cu fortza, pt nu e deloc fezabil pt "ei", fiind chiar periculos pt regimul lor "de cumetrie" ! In schimb ne vor asalta cu tot felul de interdictii, discriminari, santajuri, concedieri, luarea cu fortza a copiilor si plasarea lor in institutii ale statului, strangand menghina din ce in ce mai tare, pana ce vom ceda, daca nu va exista acea minima solidaritate intre noi, pt a fi pregatiti pt revolte masive si Revolutie!

    Iar s-au activat exaltații psihopupu. Mă mir că n-a apărut și diliul ăla cu copy-paste din texte în engleză pe care nu le înțelege.

    Până una alta s-a cam aflat de acest risc la vaccinarea din Israel. Riscul este gestionabil. Doar o parte foarte mică din cei vaccinați au acest efect secundar, iar majoritatea celor care îl au sunt tratați cu succes cu anti-inflamatoare.  

    Este normal să apară acest avertisment. Avertismente există la toate medicamentele, toate putând avea efecte secundare. 

    1. Tu, care dintre "marii specialisti" mai esti? Doctor Ciomu pe partea de vaccinologie?

      Hai sictir psihopatule. Cântă la altă masă.

      Boule guvernamental, despre acest risc pe care tu il numesti gestionabil, despre care se stie de cel putin 3-4 luni, boule guvernamental, AI ANUNTAT PE CINEVA dintre cei vaccinati pana acum? Mai boule guvernamental?

      Cati au murit pana acum din cauza vaccinului, mai boule guvernamental? Mai boule guvernamental, sigur nu ai spus nimanui si ascunzi decesele sub pres. In VAERS sunt peste 6000 de decese raportate de medicii curanti ca foarte suspecte cauzate de vaccin, mai mult DECAT suma TUTUROR VACCINURILOR injectate de cand se tine sistemul in picioare.

      Mai boule guvernamental, acele decese sunt persoane la care riscul cardiac nu a mai fost "gestionabil" cum spui, boule guvernametal. Esti idiot, la fel de idiot ca un Baciu ala dat afara din guvern. 

      Hai cu inca un citat in engleza din partea unuia care ca mine nu a inteles nimic din datele stiintifice. Pfoaaa, este ala un prost cat casa, si mai ales un prost cu diploma, dar un prost. Nu stie ca si tine ca miocarditele si periocarditele sunt ca niste cosuri pe piele, dai cu crema si trec. Pacat ca noi doi, Prasat asta si cu mine, credem ca inima este un organ vital al organismului care trebuie sa isi faca treaba pana la 80-90 de ani. Si orice experiment medical care incepe sa afecteze miocardul intr-o proportie atat de mare, de 1:4000-5000, STOP, STOP, STOP. Inapoi la studiu, inapoi la cercetare.

       

      Revista British Medical Journal i-a cerut părerea despre decizia FDA. 

      "Vinay Prasad, a haematologist-oncologist and associate professor in the department of epidemiology and biostatistics at the University of California San Francisco, told The BMJ “There is a clear and large safety signal in young men". 

       

      "Prasad believes that the US decision is wrong and that it is better to play it safe. “Vaccination always serves two purposes,” he said, “firstly to benefit the person who gets it and secondly to benefit others. We are willing to do things for the second purpose but not if they are a net harm to individuals.” He thinks that the US should suspend all vaccination in children under 18 and give only one dose of vaccine to men under 25." 

       

      Am să traduc și pentru propagandiștii nesimțiti, poate au și lacune de engleză, nu doar de medicină sau legalitate sau bun-simț. 

      Specialistul chestionat de BMJ crede că FDA a GREȘIT că nu a suspendat vaccinarea celor sub 18 ani și că nu a REDUS doza la doar una pentru cei sub 25 de ani.

      Nu-ți citește nimeni postările kilometrice diliule. Decât poate restul cretinilor colegi de salon de la Sapoca.

      Te inseli prostule. Tocmai le-ai citit, analfabetule functional. Cum dracu angajeaza statul prosti ca tine? Nici macar nu mimezi inteligenta.

      PS. Pentru ca prostul angajat la guvern de la 5.5 este platit din banii mei, si platesc mii de lei lunar in taxe, ma gandesc serios sa emigrez. Unde? O posibilitate este in Germania. Daca Bursa ar fi interesata, daca media romaneasca ar fi interesata, ar fi difuzat si parerea Consiliului Vaccinarii din Germania. STIKO nu recomanda vaccinarea generalizata a copiilor si adolescentilor. Recomanda doar vaccinarea acelora care sufera deja de afectiuni care pot fi complicate de o eventuala infectare cu noul coronavirus.

       

      "BERLIN, June 10 (Reuters) - Germany's vaccine advisory committee, known as STIKO, recommended on Thursday that only children and adolescents with pre-existing conditions should be given the coronavirus vaccine produced by Pfizer (PFE.N) and partner BioNTech (22UAy.DE). 

      STIKO said in a statement that it recommends a vaccination only for those youngsters with an illness that raises their risk of a serious case of coronavirus. 

      It said it was not currently recommending the use of the vaccine for those aged 12-17 without pre-existing conditions, although noted doctors were allowed to give the shot if the individual accepts the risk." 

       

       

      ALOOOOO, premier tampit Citu, cand te uitai la Germania si spuneai asta: 

      "Am văzut şi Germania foloseşte această metodă, dacă Germania este OK să motiveze, să aibă beneficii pentru persoanele vaccinate, cred că putem şi să fim şi noi OK” 

      De ce nu te uiti la Germania care NU RECOMANDA VACCINAREA copiilor. ALOOOOOO, colonel Gheorghita, dta stii sa citesti engleza? Sa afli ce recomanda Germania si sa executi intocmai? 

      Pot sa cant si la o alta masa, de exemplu a lui ma-ta, pe care vreau de altfel sa o platesc pt a apela la favorurile ei sexuale! Banuiesc ca se vinde ieftin, caci altfel n-ar avea nici o cautare!

    AVERTIZARE: Vaccinurile COVID pot cauza o „avalanșă” de boli neurologice – STUDIU DETALIAT din analizele doctorului Joseph Mercola

    Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri săptămânale realizate de Dr. Mercola cu diferiți experți despre o varietate de probleme de sănătate. În acest interviu, o avem din nou pe Stephanie Seneff, Ph.D., cercetător științific principal la MIT pentru peste cinci decenii, care ne vorbește despre vaccinurile pentru COVID-19.  

    Rezumat 

    - Dezvoltarea unui vaccin nou tipic durează 12 ani și, dintre toate vaccinurile fără precedent aflate în dezvoltare, se preconizează că doar 2% vor trece cu bine toate fazele clinice de testare 2 și 3. 

    - Vaccinul pentru COVID-19 a fost dezvoltat prin Operațiunea „Warp Speed” („viteza luminii”) în mai puțin de un an, ceea ce înseamnă că este practic imposibilă evaluarea siguranței și eficacității, având în vedere că vaccinul nu a fost testat în mod adecvat. 

    - La cinci luni de la lansarea campaniei de vaccinare, statisticile ne spun o poveste înfricoșătoare. Cercetările arată că rata deceselor este de 15 ori mai mare în primele 14 zile după prima doză de vaccin COVID la persoanele de peste 60 de ani, comparativ cu cei care nu sunt vaccinați. 

    - Un alt studiu arată că, după ce vaccinurile pentru COVID-19 au început să fie distribuite, rata generală a deceselor a crescut, cu excepția câtorva zone. Se pare că țările în care vaccinurile pentru COVID-19 nu au crescut rata mortalității sunt țări în care nu se utilizează glifosatul. 

    - În următorii 10-15 ani, este posibil să asistăm la o creștere accentuată a numărului de boli prionice, boli autoimune și neurodegenerative la persoane mai tinere, precum și la tulburări ale sângelui, cum sunt cheagurile de sânge, hemoragia, accidentul vascular cerebral și insuficiența cardiacă. 

    Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri săptămânale realizate de Dr. Mercola cu diferiți experți despre o varietate de probleme de sănătate. 

    În acest interviu, o avem din nou pe Stephanie Seneff, Ph.D., cercetător științific principal la MIT pentru peste cinci decenii, care ne vorbește despre vaccinurile pentru COVID-19. Din 2008, cercetările sale s-au axat asupra glifosatului și sulfului, dar, în ultimul an, a studiat în profunzime despre aceste noi seruri și, recent, a publicat un studiu excelent pe această temă.  

    (Studiul a fost publicat în International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research și are titlul „Mai dăunător decât boala? Trecerea în revistă a unor posibile consecințe nedorite ale vaccinurilor ARNm împotriva COVID-19”) 

    „Faptul că au dezvoltat atât de repede această tehnologie incredibil de nouă și au sărit atât de mulți pași în procesul evaluării [siguranței], este un lucru nebunesc și nesăbuit pe care l-au făcut”, spune Seneff. „Instinctul meu mi-a spus că este un lucru rău și am dorit să aflu [adevărul]. 

    Astfel că am început să „sap” efectiv în literatura de cercetare a celor care au dezvoltat aceste vaccinuri și apoi în literatura de cercetare mai extinsă pe aceste subiecte. Și nu văd cum ar putea aceste vaccinuri să aibă vreun efect bun. Când cântărim beneficiile și riscurile, nu văd cum ar putea fi benefice aceste vaccinuri, din ceea ce am cercetat.” 

    Rata deceselor va crește în lunile și anii următori 

    La cinci luni după lansarea campaniei de vaccinare, statisticile ne spun o poveste groaznică. Seneff citează cercetările care arată că decesele sunt de 14,6 ori mai frecvente în primele 14 zile după prima doză de vaccin COVID la persoanele cu vârsta peste 60 de ani, comparativ cu situația în cazul celor care nu sunt vaccinate. Este un lucru uimitor. 

    Numai escrocii,mincinosii,jigodii si cretinii guvernamentali te pot obliga sa te vaccinezi.Majoritatea medicamentelor reduc efectele bolii dar nu vindeca.Daca ar vindca,castigurile ar fi mai mici pentru producatori si inermediari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb