Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) devine membru HOTREC

Comunicate de presă / 2 iunie 2021

HOTREC este încântata să întâmpine oficial Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) în calitatea sa de membru nou, conform unui comunicat remis redacţiei.

Federația Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) - este prima organizație patronală din turismul românesc și cea mai reprezentativă din industria hotelieră, prin cifra de afaceri și numărul de angajați, reunind 4 din top 5 companii hoteliere din România după cifra de afaceri, fiind prezentă la nivel național în peste 41 localități (24 județe) și cumulând peste 16.500 camere în proprietățile hoteliere membre.

"Colaborarea cu FIHR și extinderea calității de membru HOTREC în România au venit într-un moment critic pentru industria noastră, când sprijinul reciproc, schimbul de informații și cele mai bune practici vor fi cruciale", a declarat doamna Marie Audren, Director General HOTREC.

Pe 1 iunie 2021, a avut loc Adunarea Generală HOTREC, în cadrul căreia afilierea FIHR la HOTREC începând cu 1 ianuarie 2021 a fost confirmată oficial, în unanimitate de membrii HOTREC.

"Este foarte important ca industria noastră să rămână unită, să împărtășească cele mai bune practici între țări și să armonizeze efortul nostru comun de a depăși vremurile dificile de pandemie. Pentru România, afilierea FIHR la HOTREC are loc în momentul potrivit și reprezintă o mare oportunitate de a ne dovedi rădăcinile europene și valorile comune. Suntem încrezători într-o colaborare excelentă, cu efecte pozitive pentru HOTREC, pentru FIHR, pentru companii, angajați și mai ales în beneficiul turiștilor noștri", a adăugat dl Călin Ile, Președinte FIHR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb