Federaţia Română de Tenis a câştigat procesul cu MTS privind refuzul finanţării sale în 2018

A.P.
Miscellanea / 21 octombrie 2020

Federaţia Română de Tenis a câştigat procesul cu MTS privind refuzul finanţării sale în 2018

Curtea de Apel Bucureşti a dispus anularea Raportului publicat de Ministerul Tineretului şi Sportului la data de 09.02.2018, cu privire la neeligibilitatea Federaţiei Române de Tenis de a beneficia de finanţare pentru acel an, potrivit unui comunicat de presă al Federaţiei Române de Tenis.

Site-ul detaliază:''Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie accesorie formulată în interesul pârâtei. Dispune anularea în parte a Raportului privind îndeplinirea condiţiilor de finanţare ale federaţiilor sportive naţionale şi a Anexei acestuia, publicate pe site-ul Ministerul Tineretului şi Sportului la data de 09.02.2018, cu privire la neeligibilitatea Federaţiei Române de Tenis de a beneficia de finanţare pentru anul 2018. Dispune obligarea pârâtei Ministerul Tineretului şi Sportului publice la emiterea unui nou raport privind îndeplinirea condiţiilor de finanţare ale federaţiilor sportive naţionale, ţinând cont de considerentele hotărârii pronunţate în prezenta cauză. Respinge, în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 20.10.2020 în şedinţă publică."

Finanţarea din partea ministerului acoperea cheltuielile pentru organizarea de către FRT a campionatelor naţionale. Lipsa finanţării a dus la organizarea campionatelor naţionale de către cluburi.

Mai mult: ''Faţă de poziţia de ilegalitate continuă în care s-a aflat Ministerului Tineretului şi Sportului (care refuză cu obstinaţie deblocarea sumelor cuvenite legal), Federaţia Română de Tenis este îndreptăţită acum la restituirea imediată a finanţării refuzate nelegal, actualizată cu rata inflaţiei până la data plăţii efective. În plus, Federaţia Română de Tenis urmează să apeleze la procedurile legale necesare pentru solicitarea atragerii răspunderii persoanelor care se fac vinovate de blocarea finanţării tenisului românesc în aceşti ani''.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb