Filip & Company a asistat acţionarii semnificativi ai One United Properties în vânzarea a 234 de milioane de acţiuni

A.F.
Companii / 15 aprilie

Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company

Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company

Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanţă juridică acţionarilor semnificativi ai One United Properties, respectiv cofondatorilor Andrei Diaconescu (prin OA Liviu Holding Invest) şi Victor Căpitanu (prin Vinci VER Holding), Preşedintelui Consiliului de Administraţie, Claudio Cisullo (prin CC Trust Group AG) şi Membrului Consiliului de Administraţie Marius Diaconu (prin Altius S.A.), în vânzarea a 234.205.285 acţiuni ale companiei către investitori instituţionali locali şi internaţionali, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului , tranzacţia a fost realizată cu scopul de a crea lichiditate şi de a consolida baza de acţionari, permiţând noilor investitori instituţionali să achiziţioneze pachete de acţiuni în companie.

"Această tranzacţie este încă o dovadă a curajului şi a inovaţiei acţionarilor One United şi îi plasează într-o poziţie de invidiat pentru a fi în continuare un jucător extrem de activ în piaţa de real estate. Interesul crescut al investitorilor instituţionali reflectă credibilitatea de care se bucură One United în acest moment şi este o continuare firească a unei poveşti de creştere excepţionale. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia să fim alături de ei şi le mulţumim pentru încrederea acordată în acest proiect important, precum şi pentru colaborarea excelentă", spune Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat One United în acest proiect a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan şi le-a implicat pe Olga Niţă (partener) şi Anca Bădescu (associate).

În ultimii ani, Filip & Company s-a implicat cu succes în multe dintre tranzacţiile de referinţă pe piaţa de capital din România, atât oferte de acţiuni, cât şi obligaţiuni, precum şi în toate emisiunile de obligaţiuni ale statului român pe pieţele externe. Avocaţii Filip & Company sunt clasaţi pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaţionale Chambers and partners, Legal 500 şi IFLR în practica de Pieţe de capital atât la nivel de echipă cât şi individual, iar Alexandru Bîrsan este clasat în "Hall of fame" în această arie de practică de către Legal 500.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb