Filip & Company a asistat Teilor Holding în cel mai mare plasament privat pentru obligaţiuni corporative din piaţa AeRO

Comunicate de presă / 8 decembrie 2021

Filip & Company a asistat Teilor Holding în cel mai mare plasament privat pentru obligaţiuni corporative din piaţa AeRO

Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanţă juridică societăţii Teilor Holding în legătură cu emisiunea unor obligaţiuni corporative care au atras 45 de milioane de lei de la investitorii BVB, conform unui comunicat remis redacţiei.

Obligaţiunile corporative emise în lei au o valoare nominală de 100 lei pe obligaţiune, maturitate la cinci ani şi o rată a dobânzii fixe de 8,25%, cu plata a cuponului semestrială, iar obligaţiunile corporative denominate în euro au o valoare nominală de 100 de euro pe obligaţiune, scadenţă la cinci ani şi o dobândă fixă de 5,75%, plătibilă semestrial. Ambele emisiuni au fost emise la 3 decembrie 2021 şi au data de scadenţă 3 decembrie 2026.

"Teilor este una dintre cele mai dinamice companii şi este un business antreprenorial românesc construit cu pasiune, multă muncă şi dedicare intensă pentru fiecare client. În experienţa noastră de lucru, în spatele fiecărei mutări a echipei Teilor este o viziune puternică de creştere şi diversificare şi o cunoaştere aprofundată a tendinţelor din pieţele ţintă. Suntem încântaţi că am putut să fim alături de grupul Teilor şi în acest proiect şi ne-a făcut deosebită plăcere să colaborăm cu BT Capital Partners, PwC şi Cornerstone Communications în echipa multidisciplinară care a asistat clientul în acest plasament privat reprezentativ," spune Cristina Filip, managing partner al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Teilor în acest proiect a fost coordonată de către Cristina Filip şi le-a implicat pe Olga Niţă (partener), Roxana Diaconu (senior associate), Simona Ungureanu (associate) şi Daria Olteanu (associate).

Filip & Company s-a implicat cu succes în majoritatea tranzacţiilor reprezentative de pe piaţa de capital din România, precum şi în toate emisiunile de obligaţiuni ale statului român pe pieţele externe. Avocaţii Filip & Company sunt clasaţi pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaţionale Chambers and partners, Legal 500 şi IFLR în practica de Pieţe de capital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb