Finanţare europeană pentru două proiecte la Spitalul de Urgenţă Cluj

F. A.
Macroeconomie / 5 octombrie 2010

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj a obţinut finanţarea prin Programul Operaţional Sectorial de Creştere a Competitivităţii Economice (POS-CCE) al Uniunii Europene, pentru un proiect depus în toamna anului trecut şi intitulat "Centrul de studii avansate, fundamentale şi clinico-imagistice, pentru corelarea pe termen lung a parametrilor de dezvoltare intrauterină cu statusul neuro-psiho-motor, pe parcursul dezvoltării până la vârsta adultă - IMOGEN", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Valoarea totală a proiectului este de 48.360.000 lei, din care 39.000.000 lei reprezintă asistenţa nerambursabilă şi 9.360.000 lei valoare neeligibilă (TVA) suportată de către Guvern. Perioada de implementare a proiectului este de 36 luni.

"Câştigarea acestor două proiecte reprezintă un nou pas semnificativ în vederea asigurării în judeţul Cluj a unor servicii medicale de înaltă calitate, cu respectarea tuturor standardelor şi exigenţelor impuse de legislaţia europeană în domeniu. Reuşita este cu atât mai importantă cu cât în vederea implementării acestor proiecte au fost atrase fonduri nerambursabile consistente, degrevându-se astfel bugetul judeţean de un efort suplimentar şi constituind prin aceasta modele de bune practici ce se impun a fi diseminate şi preluate şi de alte unităţi medicale din judeţ şi din ţară. Prin implementarea acestor proiecte se preconizează creşterea eficienţei managementului spitalului prin optimizarea fluxului informaţional şi asigurarea unei platforme informatice integrate medical şi administrativ. Totodată, se creează astfel o infrastructură modernă care va determina atât creşterea motivării personalului medical şi atragerea de specialişti tineri, cât şi consolidarea prestigiului sistemului medical românesc prin racordarea la reţeaua europeană de sănătate", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb