Finanţare pentru 30 000 de noi locuri de muncă de la 1 iulie

E.D.
Macroeconomie / 7 aprilie 2014

Din data de 1 iulie, statul va acoperi o parte din cheltuielile salariale pentru 1.500 de companii care vor genera un număr de 30.000 de noi locuri de muncă, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Schema de ajutor "Subvenţii pentru 20 de joburi", valabilă timp de şapte ani de zile, are alocată un buget de aproximativ 600 de milioane de euro. Astfel, o parte din cheltuielile salariale ale unei companii care creează minim 20 de locuri de muncă, vor fi suportate de către Ministerul Finanţelor.

Senatorul Alexandru Cordoş, Viceliderul Grupului PSD, a susţinut : "Schema de ajutor "Subvenţii pentru 20 de joburi" are în vedere finanţarea, prin sume nerambursabile, a costurilor salariale, la nivelul maxim al salariului mediu brut, înregistrate timp de 2 ani consecutivi, ca o urmare a creării de minim 20 de locuri de muncă". "Obiectivul acestui proiect este de a veni în ajutorul angajatorului pe termen lung pentru crearea mai multor locuri de muncă şi stimularea creşterii economice. Un număr de 1.500 de companii vor putea beneficia de această schemă de ajutor dacă îndeplinesc criterile de eligibilitate precum ar fi cele legate de capitalul social şi de păstrarea timp de cinci ani a locurile de muncă nou înfinţate", a adăugat acesta.

În prezent, sprijinul venit din partea statului este reglementat prin intermediul a trei scheme de finanţare. Noua schemă de ajutor se va derula din data de 1 iulie 2014 până în data de 31 decembrie 2020, plata ajutorului de stat efectuându-se în perioada 2015-2025.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb