FIREA: "Milioane de români obişnuiţi, atât comercianţi cât şi consumatori, vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor"

J.P.
Miscellanea / 12 noiembrie 2020

"Milioane de români obişnuiţi, atât comercianţi cât şi consumatori, vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor"

Gabriela Firea susţine că preşedintele Klaus Iohannis nu va promulga legea care prevede redeschiderea pieţelor în spaţii închise, deşi Parlamentul a votat această prevedere, iar Asociaţia Pieţelor Agroalimentare a semnalat că nu există focare în astfel de spaţii.

Firea a scris pe pagina personală de Facebook: "Deciziile împotriva oamenilor, luate de acest guvern incompetent si corupt, fac din ce în ce mai mult rāu. Orice zi în plus cu guvernul Orban la conducerea ţării înseamnă mai multe cazuri de îmbolnăviri, mai mulţi şomeri, mai multe falimente, mai multă sărăcie, mai mult pericol pentru viaţa şi familia fiecărui român. Am discutat aceastā situatie gravā, în aceastā searā, cu social-democratii de la sectorul 1, condusi de presedintele Daniel Tudorache, si colegii social-democrati din judetul Ilfov. PNL şi Orban vor să-i distrugă cu orice chip pe producătorii românii. N-au milă, n-au înţelegere, nici măcar nu mimează că le pasă! Ţin în continuare pieţele închise, în pofida realităţii că pieţele NU reprezintă focare de infecţie şi în dispreţul deciziei Parlamentului care a dispus redeschiderea. E clar că Presedintele Iohannis NU va promulga legea şi astfel milioane de români obişnuiţi - atât comercianţi cât şi consumatori- vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor. Nu există focare de infecţie în pieţe! Asociaţia Pieţelor Agroalimentare semnalează public că de la începutul pandemiei, inclusiv în perioada sărbătorilor pascale, când măsurile erau mult mai drastice, activitatea din pieţe s-a putut desfăşura fără a fi afectată în vreun fel comercializarea produselor şi că pieţele agroalimentare au fost deschise pe tot parcursul anului şi nu a fost înregistrat niciun focar de infecţie. Parlamentul a decis ieri că pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Sugestiv pentru ipocrizia parlamentarilor Dreptei Unite - PNL, USR - este că s-au abţinut, n-au tăria de caracter să-i apere pe producătorii români, dar nici n-au avut curajul să respingă proiectul de lege respectiv şi să fie în acord cu atitudinea guvernului Orban şi a lui Iohannis. Au votat pentru 173 de deputati de la PSD, ProRomânia, UDMR, PMP, Minorităţi şi Neafiliaţi; s-au abţinut 93 de parlamentari de la PNL şi USR.

Pe 6 decembrie nu doar producătorii români alungaţi din pieţe afară, în frig, vor avea posibilitatea să-i arate lui Orban şi PNL ce înseamnă DREPTATE. Ci toţi românii! Prin votul lor vor decide dacă România se va afunda în criza sanitară şi economică, cu un guvern liberal incompetent la conducere sau se va vindeca."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sa vii in piata unde merg eu sa vezi focar de infectie, de o sa-ti dai singura palme peste gura aia spurcata!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb