FIREA: "Vom solicita renumărarea voturilor pentru Bucureşti şi toate sectoarele"

J.P.
Politică / 30 septembrie 2020

"Vom solicita renumărarea voturilor pentru Bucureşti şi toate sectoarele"

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a declarat că va solicita renumărarea voturilor după ce mai multe persoane i-au spus că au existat nereguli în procesul electoral de duminică. Firea a spus că a văzut procese verbale care erau modificate cu pixul, iar voturile sale erau trecute în dreptul contracandidatului său de la USR PLUS, Nicuşor Dan, relatează G4media.

Fostul primar general a acuzat şi diferenţele mari dintre rezultatul exit-poll-ului prezentat de sociologul Marius Pieleanu, invitat constant la Antena 3, şi modul în care a evoluat votul pe parcursul zilei. Firea l-a acuzat pe Pieleanu că a folosit "instrumente din alte zone şi nu sociologice" la realizarea exit-poll-ului şi l-a întrebat cum explică o diferenţă de 12 procente, dintre prânz, când susţine că avea 5 procente peste candidatul Dreptei, şi momentul închiderii urnelor, când era cu 7 procente sub acesta.

"Niciodată nu au fost diferenţe atât de mari între ceea ce prezintă un exit-poll şi rezultat. La prânz aveam 5 puncte peste candidatul dreptei şi în două ore aveam 7 punte sub candidatul dreptei. Nu am mai pomenit diferenţe atât de mari. A fost un vot mixt pe toată perioada zilei. Am vorbit cu matematicieni, statisticieni, aceste 12 puncte nu se pot explica. Am văzut procese verbale modificate cu pixul, cu voturi trecute la contracandidatul meu. S-au chemat urne care n-au mai ajuns la persoanele care le-au solicitat", a declarat Firea, în intervenţia telefonică de la Antena 3, de marţi noapte.

Ulterior, fostul primar a intrat într-un dialog dur cu sociologul Pieleanu spunând că aşteaptă scuze de la Curs-Avangarde, cu care PSD a încheiat un contract pentru exit-poll-ul prezentat duminică seară, la Antena 3. Pieleanu a asigurat-o pe Firea că va primi toate explicaţiile ştiinţifice pentru diferenţele dintre exit-poll şi votul din cursul zilei.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Voi ati furat si tot voi reclamati.

    Culmea tupeului (cum numai la PSD poate fi)! 

    Stai linistita!Este adevarat ca pana acum ai facut totul dupa capul tau si ti-a mers bine!Esti ambitioasa(foarte),esti energica ,iubesti poporul(saracii),dar faci si greseli .Alegerea Consilului General fara consultarea partidului a fost o tampenie ,faptul ca nu-ti recunosti infrangerea este o prostie ,mai ales ca pierderea Primariei te protejeaza, in timp.(Nota 10 ,pentru organizarea excursiei in GRECIA pentru niste batrani ,care, poate, n-au parasit niciodata Bucurestiul.IMBUIBATILOR ,care afirmati ca a organizat excursia pe banii primariei ,adica din taxele noastre ,sa va fie rusine!(Aveti soricul GROS)

    oricat s ar numara STS a lucrat bine si SRI exceptional

    usr pnl oamenii de baza ( presuri) la corporatii 

    1. ai pus tusul pe pesede, este ? :)

      Eu, de exemplu, am pus tusul pe ma-ta, in sensul ca am votat-o pt Primaria Centurii Bucurestiului!

    pt manipularea opiniei publice .Renumararea voturilor ar releva fraudele facute dupa reteta de la S1.Daca dorea renumararea facea soliitarea in termen.Acum ca termenul a expirat vorbeste ca sa prosteasca lumea .

    Ești disperată....

    Abia acum Firea își arata "valoarea". De acum sa te consoleze Pandele și Voluntarii!

    1. Pandele și Voluntari...???... adică DNA nu consolează bine?!... Dragnea văd că a fost și încă va mai...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb