Firma Bulboacă şi Asociaţii va asista statul român în procesul vânzării acţiunilor la Romtelecom

F.A.
Companii / 8 octombrie 2013

Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) a anunţat astăzi finalizarea procedurii de achiziţie pentru servicii juridice necesare în procesul de vânzare a acţiunilor pe care le mai deţine statul la Romtelecom, oferta societăţii Bulboacă şi Asociaţii fiind stabilită câştigătoare ca urmare a aplicării criteriului ofertei cu preţul cel mai scăzut.

Următoarea etapă va consta în semnarea contractului-cadru dintre MSI şi firma de avocatură la o dată ce va fi stabilită ulterior.

În urma publicării anunţului de achiziţie de servicii juridice în procesul de finalizare a privatizării a Romtelecom în data de 26 august, au fost depuse 5 oferte de către societăţile Boştina şi Asociaţii SPRL, Salans FMC SNR Denton Europe - Todor şi Asociaţii SCA, D&B David şi Baias SCA, Bulboacă şi Asociaţii şi Borza şi Asociaţii SCA.

"Atribuţiile consultantului juridic vor consta în servicii de asistenţă, consultanţă şi reprezentare juridică pentru MSI în procesul de privatizare a S.C. Romtelecom S.A., proces ce va fi realizat de un consultant specializat, bancă de investiţii sau consorţiu format dintr-o bancă de investiţii şi consultant juridic, care se bucură de reputaţie internaţională şi care să aibă capacitatea de a presta şi servicii de investiţii financiare pe piaţa de capital", potrivit unui comunicat al MSI.

Finalizarea procesului de privatizare Romtelecom a fost iniţiată în şedinţa de Guvern din data de 24 iulie 2013, când a fost adoptată Hotărârea Guvernului pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr.727/2005 privind unele măsuri pentru finalizarea privatizării Societăţii Comerciale "Romtelecom".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb