Flamingo International a vândut peste 1.000 de console

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2007

Prin rezultatele înregistrate pe acest segment, Grupul Flamingo International si-a depasit deja estimarile referitoare la vânzarile pâna la sfârsitul anului pe acest produs, asteptându-se la o crestere a cererilor pentru PlayStation 3 în perioada sarbatorilor de iarna

La doar sapte luni de la momentul lansarii oficiale a consolei Sony PlayStation 3 pe piata din România, Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de electronice, electrocasnice si produse IT&C a înregistrat vânzari de peste 1.000 de unitati ale consolei în retelele magazinelor Flamingo Computers, Flanco si Flanco World.

Rezultatele înregistrate pe acest segment au depasit estimarile retailer-ului de 1.000 de unitati vândute în 2007, reprezentantii Flamingo International asteptându-se la o crestere a numarului de solicitari pentru consolele PlayStation 3 în sezonul de vârf.

Consolele Sony PlayStation 3 au fost primite foarte bine de catre pasionatii de gaming din România, dovada fiind faptul ca anul acesta volumul vânzarilor înregistrate pentru aceasta versiune în România se vor situa la aproximativ 3.000 de unitati, conform estimarilor Flamingo International.

"Înca din momentul lansarii consolei Sony PlayStation 3 pe piata locala, Grupul Flamingo International a mizat pe succesul acestui model în rândul gamerilor din România, având în vedere interesul tot mai mare manifestat pentru consolele de jocuri. Daca initial ne asteptam sa vindem 1.000 de unitati pentru întregul an 2007, ceea ce reprezenta un obiectiv ambitios, la doar sapte luni de la momentul lansarii am depasit deja acest target si ne asteptam ca în perioada sarbatorilor de iarna numarul solicitarilor pentru consolele PlayStation 3 sa creasca," declara Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Luna aceasta Flamingo International a lansat în reteaua magazinelor Flamingo Computers, Flanco si Flanco World cea mai noua versiune a consolei Sony PlayStation 3, cu o capacitate de stocare de 40 GB, la un pret mult mai accesibil, de doar 1.299 RON.

Conform estimarilor Grupului Flamingo International, piata locala de console de jocuri se afla într-o continua dezvoltare, fiind de asteptat sa atinga valoarea de 7 milioane euro la finalul anului 2007, ceea ce reprezinta o crestere de aproximativ 70% comparativ cu 2006. Consolele comercializate sub brandul Sony detin o cota de aproximativ 80% din volumul total de console de gaming vândute pe piata din România.

În momentul actual se estimeaza ca în România sunt aproximativ 100.000 de utilizatori de console de gaming, acestia reprezentând în acelasi timp o piata potentiala pentru jocuri dedicate acestor gadgeturi.

Despre Grupul Flamingo International:

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din România înca din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind în acest moment al doilea cel mai mare jucator de pe piata adresata.

Strategia Grupului Flamingo consta în consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World în toate regiunile tarii si prin continua îmbunatatire a performatelor magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers. În prezent exista 13 locatii Flanco World în cele mai importante regiuni ale tarii, urmând ca pâna la sfârsitul anului 2007 sa fie inaugurate înca 7 noi unitati, ajungând astfel la un numar de 20 de magazine.

Reteaua Flanco World presupune magazine cu suprafete de vânzare mari (1.000 m² - 3.000 m²), care ofera clientilor o experienta de cumparare unica, prin varietatea produselor disponibile, precum si printr-o gama larga de servicii pre si post vânzare oferite. Grupul Flamingo International pune un accent deosebit pe servicii de calitate oferite clientilor sai, pornind de la servicii de creditare, consultanta în vânzari si pâna la servicii de întretinere si service.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb