Flori de ie lansează colecţia Bride

Mihaela Dan
Miscellanea / 24 aprilie 2018

Flori de ie lansează colecţia Bride

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradiţiilor româneşti lansează colecţia Bride, în cadrul celei de-a 28-a ediţii a târgului Barcelona Bridal Fashion Week 2018, o expoziţie ce reuneşte anual creaţiile celor mai celebri designer vestimentari din lume, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Evenimentul va avea loc între 27-29 aprilie, într-o zonă iconică din fermecătoarea Barcelona, mai exact in Montjuïc, situat chiar în inima acestei capitale a artei şi a modei.

Reprezentanţii brandului au declarat că "în cadrul acestei expoziţii vom lansa noua colecţie Bride by Flori de ie ce include rochii albe, diafane, dar şi broderii înflorate, cusute manual, perfecte pentru zilele călduroase specifice Cataloniei". Aceştia au mai adăugat că "toate creaţiile noastre sunt adaptate atât zonei iberice, cât şi tendinţelor internaţionale în designul nupţial, de la culoarea firului brodat, până la consistenţa materialului utilizat".

Lansat în 2014 şi bazat exclusiv pe creaţii handmade, brandul Flori de ie a devenit cunoscut în toată lumea prin participarea la cele mai importante târguri de profil de la Ankara, Bergamo, Tokyo, Shanghai, Dubai, Abu Dhabi, Moscova, New York, Londra, Bari şi Viena.

"Suntem pregătiţi şi nerăbdători să cucerim mapamondul, nu doar cu ia tradiţională, dar cu creaţii moderne, unice, inspirate din cultura românească de odinioară şi adaptate la cerinţele prezentului. Acceptăm cu bucurie orice provocare şi credem cu tărie că nu există nimic care să ne definească mai bine decât tradiţia şi obiceiurile natale", au mai subliniat reprezentanţii brandului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb