Florian Coldea, decorat de Ambasada Franţei

Ziarul BURSA #Politică / 11 septembrie 2015

Florian Coldea, decorat de Ambasada Franţei

Florian Coldea, prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii a primit, ieri, însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului de la Ambasadorul Franţei în România, Francois Saint-Paul, potrivit unui comunicat de presă.

Această distincţie recompensează implicarea lui Florian Coldea în cooperarea în materie de securitate împreună cu partenerii francezi şi euro-atlantici, conform comunicatului.

"Nu voi înceta să insist, în calitate de ambasador al Franţei, ţară care a fost tragic lovită de atacuri teroriste în luna ianuarie a acestui an, asupra importanţei acestei cooperări între servicii pentru a lupta împotriva noilor forme de terorism care aduc atingere valorilor de libertate şi de drept, valori pe care le împărtăşim toţi", a declarat domnul Francois Saint-Paul.

Florian Coldea a fost numit prim-adjunct al directorului SRI la data de 27 iulie 2005.

În anul 2008 i-a fost acordat gradul de general de brigadă, în anul 2012 a fost înaintat în gradul de general-maior, iar în anul 2014 a fost înaintat în gradul de general-locotenent, se mai arată în comunicatul citat.

Anterior numirii în funcţia de prim-adjunct al directorului SRI, a deţinut diferite funcţii de conducere în cadrul Inspectoratului pentru Prevenirea şi Combaterea Terorismului din Serviciul Român de Informaţii.

Ordinul Naţional al Meritului, un ordin universal, care se acordă persoanelor din toate mediile de activitate, recompensează performanţele remarcabile ale cetăţenilor, fie într-o funcţie publică, civilă sau militară, fie în exercitarea unei activităţi private, precum şi angajamentele tinerei generaţii.

Ordinul Naţional al Meritului îşi propune să stimuleze energiile individuale, să reunească aspiraţiile şi să recompenseze inovaţia şi implicarea în răspândirea valorilor susţinute de Franţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb