Florida interzice paşaportul de vaccinare în numele respectării libertăţilor individuale

G.U.
Internaţional / 3 aprilie 2021

Florida interzice paşaportul de vaccinare în numele respectării libertăţilor individuale

Paşaportul de vaccinare, document ce atestă că titularul său a fost vaccinat împotriva COVID-19, a fost interzis în statul Florida în numele respectării "libertăţilor individuale", a anunţat ieri guvernatorul republican al acestui stat foarte turistic, informează Agerpres.

Ordinul guvernatorului Ron DeSantis interzice serviciilor administrative din acest stat să elibereze paşapoarte de vaccinare sau orice tip de document care să ateste că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19.

Totodată, ordinul împiedică companiile din Florida să solicite clienţilor acest tip de paşaport de vaccinare sau dovada unei imunizări împotriva virusului.

În viziunea lui DeSantis, un apropiat al fostului preşedinte Donald Trump, paşaportul de vaccinare limitează libertăţile individuale şi ameninţă confidenţialitatea medicală, relatează Agerpres.

"Este total inacceptabil ca un guvern sau sectorul privat să vă solicite să prezentaţi o dovadă a vaccinării doar pentru a participa la viaţa socială", consideră DeSantis.

"Vrei să mergi la cinema? Trebuie să arăţi asta? Nu. Vrei să mergi să vezi un meci? Nu. Vrei să mergi într-un parc de distracţii? Nu. Nu suntem de acord cu asta", a continuat guvernatorul.

Anunţul survine după publicarea unui articol în Washington Post, care informa că administraţia Biden lucrează pentru a pune în aplicare standardele guvernamentale pentru un viitor paşaport de vaccinare care să însoţească ridicarea restricţiilor sanitare pe teritoriul SUA.

Crearea unui paşaport de sănătate este, de asemenea, în discuţie la nivelul Uniunii Europene, care ar dori să lanseze acest tip de iniţiativă în această vară pentru călătoriile în cadrul Uniunii.

La rândul său, China a anunţat la începutul lunii martie un "certificat de sănătate" digital pentru chinezii care doresc să călătorească în străinătate, notează sursa citată.

Peste şase milioane de persoane au fost vaccinate cu prima doză de vaccin anti-COVID-19 în Florida, stat care are o populaţia de aproximativ 22 de milioane de locuitori.

Începând de luni, toate persoanele adulte care doresc să se vaccineze vor fi eligibile fără prescripţie medicală.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. e o veste buna , ca au mai ramas oameni , cu , creierul neatacat de filoxera marxista .

    Acest pașaport este ilegal pentru că încalcă Constituția și drepturile omului.

    Nu se poate condiționa libera circulație sau accesul de o astfel de mizerie totalitară !!! 

    1. Pasaportul de imunizare ar fi o ridicare partiala a restrictiilor ridicate in numele pandemiei. Exceptia are o baza medicala si anume ca celor care NU transmit boala nu poti sa le interzici liberatea de miscare fara motiv. Am anticorpi fie ca urmare a bolii fie ca urmare a vaccinului, nu ai dreptul sa ma tii in casa in numele egalitatii cu niste retardati care refuza sa se imunizeze. Acum nu este echitabil pentru ca nu exista vaccinuri suficiente dar la sfarsitul lui Iunie nici macar pretextul asta nu va mai sta in picioare!

      Oamenii sunt LIBERI pe Pământ de la Dumnezeu, nu e o libertate acordată de guvern, deci guvernul NU are cum sa o restricționeze.

      Pașaportul in sine nu e ilegal, el atesta dacă te-ai vaccinat sau nu dar restricționarea accesului și a libertății de mișcare pe baza acestui pașaport este ILEGALA întrucât prezumă că omul liber este automat bolnav iar omul cu pașaport este automat sănătos ceea ce e fascism pur, Orwell curat.

      Restricția libertăților umane pe baza unui cod QR acordat de guverne corupte, este profund ILEGALĂ !!! 

      Oamenii traiesc in restrictii de peste un an iar pasaportul nu restrictioneaza ci elibereaza. Revoltati-va in fata restrictiilor nu in fata portilor de eliberare ! Din Iulie incolo oricum tarantellele astea despre restrictii nu au rostul pentru ca nimeni nu va mai putea tine lumea in casa sup preteztul unor retarzi care nu vor sa se vaccineze. Atunci restrictiile vor trebui ridicate si fiecare sa doarma asa cum si-a asternut. Unii vor fi sanatosi, vor fi tineri, altii vor avea viata sportiva, altii se vor fi vaccinat iar altii vor fi exemplu pentru evolutie.

      Este o chestie perversa, asta cu pașaportul asta mizerabil. Sinr OM LIBER și nu accept crimele împotriva mea și a copiilor mei, puse la cale de un corupt gen arahat și stapinii lui sociopati. Nu sintem Hannibal Lecter. Asta trebuie sa scoatem în evidenta. În Marea Britanie, 77 de politicieni, contesta mizeria asta. Sa ii trecem la contraatac, sa nu stam ca proștii, sa traducem în tribunal toți acești complici la crima, dar chiar pe toți, sa ii tragem la răspundere și sa ii închidem ca pe criminalul mai sus pomenit. Sa ne schimbam optica. Oare câți își plimba prin lumea, hepatitele? Și câți au vaccinuri, din cele existente? Cei ce s-au vaccinat anticovid și susțin pașaportul asta, sint la fel de vinovați ca și cei ce îl instrumentează.

      Timpul nu a avut efect asupra dumitale după ce ai învățat sa scrii. Ești inatacabil. "evoluat" și "hotărât".

      Daca erai imunizat nu mai purtai masca, fariere, tot te infectezi si il si transmiti si mai mult pe termen lung ai efecte adverse, impactul nu se vede imediat. Vaccinarea se face profilactic, nu in context de epidemie.Unii nu au voie sa se vaccineze pentru ca le-ar fi fatal!

      Nu te lasă manipulat. Ți s-au confiscat libertățile civile de niște escroci, pe banii tai, iar acum ești obligat să plimbi hârtia după tine. Nu e nicio eliberare, ai fost om liber încă de la început, doar in mintea ta te-ai transformat într-un sclav.

      Orice om care s-a vaccinat și umblă în continuare cu mască și stă la cozile FOAMEI la magazine e un sclav nenorocit.

      Nu se vor ridica niciun fel de restricții. Acestea sunt folosite în scop politic. 

    Prostie in stare pura, political corectenss la cote aberante, imbecilitate ridicata la rang de drept fundamental. Dereptul de a imprastia si a mentine maladia ridicat la rang de regula. Ron DeSantis este un tembel republican.

    1. Esti distrus. Te-au spart astia cu propaganda. De azi sa-ti pui 3 masti care sa te apere de americanii din Florida. Cate o masca pentru fiecare neuron. Sa nu uiti si de protectia de la găoz, sa-ti pui pampersi cumparati de la borfashii oancea si musta.

      Tu pari a fi din RFG Fauci. Dinte RFG-istii care protesteaza impotriva mastilor.

      Subscriu.

      Stai liniștit, pe dta nu te atinge nici o maladie, ești "imun" din născare.

    E ilegal tot ce vedeți în jurul vostru legat de acesta pandemie, un abuz totalitar mondial fara margini, un atentat terorist guvernamental la adresa oamenilor simpli.

    1. Asa este, stimate Cristian. Dar câți vad chestia asta perversa, câți reușesc sa ii vadă dedesubturile, iar chiar și atunci le este arătată mașinăria desurubata, nici atunci nu cred? Iată câteva din postările de mai sus. Înclin sa cred ca mulți asa s-au născut, contorsionati și malformati psihic, de scriu asa ceva și accepta perversiunile morale la care sintem supuși.

    Oamenilor sănătoși și nevaccinati de ce li se interzice libera circulație?

    de ce poti merge cu sida si tot felul de hepatite si cu raceala asta nu ?

    Atata caz pentru o raceala zdravana..... Sigur ca nu este nevoie de pasaport medical pentru o raceala.. Practic nici nu exista pandemie pentru ca virusul covid nu face parte din grupa A. Este un virus gripal normal.. Omul trebuie sa fie liber asa cum l a lasat D zeu.. Toate cele bune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb