FLORIN CÎŢU: "Am primit derogarea de vechime, doar ca să fim siguri pentru candidatura mea la preşedinţia PNL"

S.B.
Politică / 18 august 2021

"Am primit derogarea de vechime, doar ca să fim siguri pentru candidatura mea la preşedinţia PNL"

Premieurl Florin cîţu a anunţat miercuri, după şedinţa BPN, că a primit derogarea de vechime. Cîţu, care susţine că are vechimea de cinci ani în partid necesară pentru a putea candida, a precizat că votul a fost solicitat doar pentur a fi sigur în ceea ce priveşte candidatura sa la preşedinţia PNL, informează news.ro.

"Un alt vot dat a fost pentru derogare, doar ca să fim siguri pentru candidatura mea la preşedinţia PNL", a anunţat Cîţu.

Surse participante la şedinţă au afirmat că votul afost unanim.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, înaintea şedinţei BPN, că, pentru a candida la preşedinţia partidului, Florin Cîţu are nevoie de o vechime de cinci ani în partid, pe care nu o are, fiind astfel necesară o derogare. El s-a declarat dispus să susţină acordarea acestei derogări. Într-o declaraţie făcută simultan cu preşedintele PNL, Florin Cîţu a susţinut că are vechimea necesară pentru a candida la şefia formaţiunii liberale.

Florin Cîţu s-a înscris în partid în septembrie 2016, iar conform statutului, candidatura la funcţia de Preşedinte al partidului se depune ca urmare a prezentării unui proiect de moţiune, iar orice membru al partidului poate candida la această funcţie dacă are o vechime în partid de cel puţin 5 ani.

"Ba am vechime, este o interpretare a statutului, eu mi-am depus adeziunea în termen, sunt cinci ani de atunci. A fost aprobată. Cred că la 10 septembrie a fost depusă (n.r. adeziunea). (...) Îmi voi depune candidatura, vom câştiga preşedinţia PNL. Nu e niciun impediment", a afirmat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. derogarea de la cine a venit? de la SIE sau de la SRI?...caztule, pute de la o posta ca esti creatia sistemului!

    1. A promovat un traseist politic la Finante.

      RUSINE! 

      Economistul Dan Vîlceanu (42 de ani), propunerea premierului pentru Ministerul Finanţelor, și-a început cariera politică la PSD, fiind președinte al tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009. A trecut apoi la PDL Gorj, unde a avut funcția de secretar executiv în perioada 2011-2012 și pe urmă președinte al PDL Gorj între 2013 și 2015. Odată cu fuziunea cu PNL, Vîlceanu a rămas la șefia filialei liberale până acum. Mama sa, Elisabeta Vîlceanu este asociat unic al firmei Trefo s.r.l., companie care a derulat doar în 2020 contracte de peste 1 milion de dolari cu companii de stat: CET Govora, Compania Locală de Termoficare Colterm, Complexul Energetic Hunedoara, Complexul Energetic Oltenia. La Trafo s.r.l., Dan Vîlceanu a ocupat funcția de director economic, potrivit propriului CV.

      sugerezi ca sri si sie promoveaza elemente antiromanesti ? eu credeam ca ne feresc de asa ceva !

      sri si sie isi promoveaza propriile interese...restul e la detalii....

      adica banul ? bravos !

    acum ceva vreme imi puneam si eu intrebarea ca si mungiu pippidi cum de apar niste indivizi dubiosi precum catu si ghinea asa hodoronc tronc de nicaieri in functii cheie . se pare ca vin pe filiera lgbtq soros , unde in cloaca de la brxls sint bine vazuti .

    1. Aferim!

      De la geniul din Carpati, Nicolae Ceausescu, un cizmar, nu s-a mai dat derogare de la statutul unui partid pentru a permite candidatura celui "special". Securitatea lucreaza, da-l dracului de statut si reguli. Avem un ticalos pe care de a deveni presedintele tarii.

    mai baiete,

    ai dori sa fii o derogare dar nu-ti reuseste 

    daca nu ar fi serviciile sa te scoata din toti rahatii pe care-i produci pana acuma te mancau sobolanii din Buc. 

    esti oricum o derogare de la normal, de la verticalitate, de la calitati politice minimale, de la cunostinte de managemtent etc,etc, 

    tu in felul tau esti o derogare de la tot ce este normal si firesc 

    ai condus baut, ai incercat sa delapidezi carduri de credit si cate si mai cate 

    probabil vor mai iesi la suprafat si altele

    chiar nu ma interseaza cat esti de nepotrivit pentru functia in care te-ai catarat tu si partidul tau dar ma doare ca minti cu nerusinare o tara intrega si distrugi viitorul unei tari din prostie, necunoastere, scopuri jegoase si si subterane specifice sobolanilor 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb