FLORIN CÎŢU, DESPRE SITUAŢIA DE LA "VICTOR BABEŞ": "Toţi vinovaţii pentru ce s-a întâmplat în această seară trebuie să răspundă"

S.B.
Politică / 12 aprilie 2021

"Toţi vinovaţii pentru ce s-a întâmplat în această seară trebuie să răspundă"

Premierul Florin Cîţu a declarat, în această seară, după ce trei pacienţi internaţi în unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul "Victor Babeş" din capitală au decedat în urma unei defecţiuni la instalaţia de oxigen, că a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, o anchetă rapidă şi transparentă şi că toţi vinovaţii pentru ce s-a întamplat în această seară trebuie să răspundă.

"În această seară încă o tragedie în România la Spitalul Victor Babeş, trei persoane au decedat. În acest moment nu ştim de ce. Condoleanţe familiilor îndoliate. Din ce ştim până acum, se pare că este un accident, dar a început şi o anchetă. Am vorbit şi cu ministrul de Interne, după această declaraţie mă voi întâlni şi cu ministrul de Interne, dar am vorbit şi la telefon, i-am cerut ca această anchetă să fie cât mai rapidă şi transparentă pentru că toţi vinovaţii pentru ce s-a întâmplat în această seară, trebuie să răspundă", a declarat Florin Cîţu.

"Din partea noastră, de ce am ieşit în această seară şi este foarte important, am văzut că administratorii sau reprezentanţii statului fug în aceste momente, fug de comunicare. cetăţenii au nevoie de comunicare în aceste momente, au nevoie să venim să le explicăm, de aceea l-am adus pe domnul Arafat să explice excat ceea ce s-a întâmplat. Nu mai trebuie să fugim de comunicare, trebuie să venim în faţa românilor şi să explicăm ce s-a întâmplat", a conchis premierul.

"În continuare vom pune resurse şi vom încerca să avem mai multe paturi de Terapie Intensivă, aşa cum am cerit acum 2 luni de zile pentru că în continuare suntem în această luptă cu pandemia. Nu putem să garantăm acum că astfel de accidente nu se vor mai întâmpla, sper că nu se vor mai întâmpla şi sper să avem resursele să trecem cât mai bine, dar ca să reducem presiunea şi să ne asigurăm că nu se va mai întâmpla, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Ele merg mână în mână, în acest moment", a mai declarat Florin Cîţu..

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Vinovații sunt ăia cu sapa, probabil, adică nea Gigel care era de serviciu la centrala termica și avea o cheie de instalații în salopetă...

    Bah, cât is de penibili ăștia? 

    Oare cutu si guvernul meu nu are nici o vina ?

    PATRULATERUL care aduce MOARTEA in SPITALELE din ROMANIA,dau vina pe orcine,numai pe VINOVATI NU.! Dupa tragedia de la spitalul matei bals,toti romanii pot sa vada cine sunt responsabilii care aduc moartea in spitalele romaniei.Luati in ordinea functiilor pe care le ocupa,acestia sunt: IOHANNIS,PNL,USR-PLUS si ARAFAT.Sa analizam fiecare responsabilitate in parte a celor descrisi mai sus.IOHANNIS,este principalul vinovat care a adus sistemul medical romanesc in colaps.Cu o URA endemica impotriva PSD si cu DORINTA bolnava de a avea guvernul lui,acesta ,la inceputul epidemiei,a tratat infectia de COVID ca pe o simpla raceala,cu dorinta ascunsa de a organiza ALEGERI in doua randuri in plina Pandemie.Astfel,desi infectarile cresteau,prin asigurarile date de el,au avut loc doua randuri de alegeri,care cu toata sustinerea serviciilor,furtul de voturi si infricosarea romanilor cu boala de covid tot nu a putut sa castige aceste alegeri.Cu incapatanarea,,aroganta,trufia dar mai ale cu nerespectarea constitutiei,si-a vazut visul cu ochii,al lui si all stapanilor carora le-a vandut tara,si a pus un guvern caruia nu ii pasa de Romania si Romani,iar Tara este aproape in colaps,iar cetatenii,nu mai au decat dreptul de a muri.PNL.Prin faptul ca partidul a pierdut alegerile Orban,a fost nevoit sa demisioneze din functia de Premier,si fiind desemnat singurul negociator pentru formarea noi coalitii,punand mai presus de Tara si Romani,interesul lui personal de a ajunge presedinte al camerei deputatilor,a batut palma cu cei mai mari dusmani ai Romanilor NEOFASCISTII de la USR si UDMR.Daca cei din UDMR,ca politicieni sunt totusi VERTICALI,in a apara ETNIA MAGHIARA in detrimentul Romanilor,cei din USR,dupa ce ca sunt ANALFABETI,ingamfati si anticristi,nerecunoscand religia stramoseasca,au acaparat ministerele cheie care duce romanii la moarte si tara in faliment cu ajutorul premierului Catu,un HABARNIST INCHISTAT si AVID de Putere care este SANTAJAT de cei din USR ca daca v-a demite vreun ministru USR,isi v-a pierde scaunul de premier.Cu toate aceste nenorociri abatute asupra Romaniei si romanilor,TARA,i-a fost predat ARABULUI ARAFAT,un MUSULMAN care nu are nici in clin nici in maneca cu POPORUL ROMAN,el fiind sustinut de SERVICII STRAINE din afara Romaniei,precum si de SOROS.Aseara,premierul CATU,le-a dat lovitura de gratie romanilor in urma unei INCOMPETENTE CRASE a ministrului Sanatatii Voiculescu care prin necunoastere si chiar prostie a cauzat UCIDEREA unor Romani nevinovati si in loc sa il DEMITA,i-a anuntat pe Romani ca Voiculescu este de neanlocuit si in plus i-a anuntat pe Romani ca vor mai muri si alti in urma prostiei si Incompetentei ministrului ,insa el nu v-a fi inlocuit sub nici o forma.Subalternul lui ARAFAT,IOHANNIS,in loc ca si Presedinte sa ia el masuri conform constitutiei,este ascuns de vreo trei saptamani probabil fiind in GREVA PREZIDENTIALA,pentru a-si ascunde LASITATEA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb