FLORIN CÎŢU: ''Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie''

G.U.
Miscellanea / 10 august 2021

''Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie''

Premierul Florin Cîţu a subliniat, astăzi, importanţa vaccinării anti-COVID-19, arătând că numai astfel putem scăpa de pandemie, informează Agerpres.

"Eu sunt bucuros că românii se bucură de facilităţile pe care le are România în domeniul turismului. Astă iarnă România a fost una dintre singurele ţări din Europa care a avut deschis sezonul turistic şi am fost prima ţară care a relaxat condiţiile şi a avut şi vaccin la liber. Noi avem vaccin. Din punctul meu de vedere, valul patru nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin şi trebuie doar să ne vaccinăm. Este important ca toţi să dăm acest mesaj şi aici fac un apel către toţi liderii politici din opoziţie sau de la putere, către toată societatea, să preluăm acest mesaj cu vaccinarea. Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie. (...). În continuare este foarte important să ne vaccinăm şi dacă va fi nevoie voi merge din nou iarăşi prin ţară. (...) Nu l-am văzut nici pe preşedintele PSD, nici pe cei care critică această campanie de vaccinare să fi făcut un minim efort în a susţine campania de vaccinare", a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Acesta a fost întrebat dacă România ia în calcul să impună certificatul de vaccinare, notează sursa citată.

"Strategia noastră este una simplă. Trebuie să ne vaccinăm cu toţii. Nicio altă măsură nu ne salvează de pandemie", a afirmat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Așteapta sa plece! Nu făcuse nimic! Doar ca transformase spitalele in minilagere de concentrare! O figura a. Neantului!

    The hosts fr om TVs!? Oricum, nimeni nu se mai uita la ei! Fac munca in zadar! Prelip, Gady, Smecker, cand veti iesi la pensie? Si posturile TV de stiri in general?

    De aia Israel reimpune restrictii. Ei au dat primii drumul la petreceri si sunt cei mai vaccinati. Si acum reimpun restrictii. Citu este penibil.

    1. Cîțu spune despre medicină ce spun specialiștii

      Voi sunteți niște chibiți dar medicina nu e fotbal.... 

      Ca e medicina! Dar e ceva imprecis, arta unui vraci prost! Nu: e excepțională medicina, ii vindeca pe metastatici, ii trezește pe muribunzi din somnul de veci! Le prelungește viața indefinit! Cu aparenta de tineri!

      De voi!

      Omule, vii pe aici si bati campii. Pui intrbari tampe "esti medic" Fara sa fi citit in viata ta ceva scris de un medic. Bai chibitule postac, afla ca multi dintre noi am citit ce spun medicii. Nu, nu mincinosul de Musta care mintea ieri cu riscuri de 100x mai mari. Unii dintre noi citim studii reale. Afla si tu ca deja toata comunitatea medicala stie si numeste aceste vaccinuri ca fiind "leaky"adica nu opresc pandemia. Da, ofera o protectie dar au si efecte secundare. Multi morti si cu sechele in urma vaccinurilor. In acest moment este adevarat ca par a fi substantial mai putin decat decesele de covid. Deocamdata. Tu mai bine ai merge la medic pentru niste examinari detaliate. Ti-o spun cu toata raspunderea. Verifica-ti sistemul cardio-vascular. Vorbesc foarte serios. Nu ai decat sa citesti studiile Pfizer de siguranta la 6 luni. Semnalul statistic este foarte clar.

    eroare!

    vaccinarea accelerata mentine si creste numarul de cazuri!

    priviti cazurile australia, israel, i-le seychelles, etc...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb