Gabriela Szabo revine în funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal

A.D.
Miscellanea / 11 octombrie

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi, că Gabriela Szabo trebuie reinstalată în funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Bucureşti, după ce fusese destituită de Nicuşor Dan, informează Ziare.com.

Gabriela Szabo a fost înlăturată de la şefia CSM Bucureşti în iunie 2022, iar Nicuşor Dan a anunţat atunci că va sesiza DNA pentru acordarea ilegală de prime la clubul sportiv.

Anul trecut, primarul general al Capitalei, declara că Szabo a pierdut procesul împotriva municipalităţii, prin care a contestat concedierea din funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Bucureşti. Nicuşor Dan acuza că în mandatul Gabrielei Szabo au fost descoperite nereguli financiare grave.

Gabriela Szabo nu a renunţat şi a făcut apel, reuşind să întoarcă procesul în favoarea ei. Acum, ea trebuie să fie reinstalată în funcţie şi să fie plătită şi pentru lunile anterioare.

"Astăzi, instanţa a publicat decizia finală prin care mi se recunoaşte nevinovăţia şi faptul ca drepturile mi-au fost încălcate în mod abuziv. În mod absolut nedrept am fost acuzată nefondat şi supusă, luni în şir, unui atac calomnios din partea primarului Nicuşor Dan, a declarat Gabriela Szabo, conform Ziare.com. "După 2 ani, astăzi JUSTIŢIA FACE DREPTATE. Decizia instanţei confirmă nu doar faptul că măsurile luate împotriva mea au fost nefondate, ci, mai rău decât atât, au fost motivate de interese care nu au legătură cu rigorile, regulile de procedură sau respectarea legii. Hotărârea de astăzi este un pas bun în repararea nedreptăţii flagrante care mi s-a făcut, deşi experienţa amară şi trăirile negative cauzate de acuzaţiile mincinoase şi fără temei nu vor putea fi şterse. Am avut încredere că adevărul şi integritatea nu pot fi învinse şi am luptat pentru asta. Am luptat o lupta deşi nu trebuia sa fiu eu în ea. Victoria mea să servească, sper, drept un precedent important în orice luptă pentru apărarea drepturilor unei persoane şi a demnităţii", a adăugat ea, într-o postare pe contul său de Facebook.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb