FLORIN CÎŢU: "FNGCIMM a prezentat public date care indică un atac informatic asupra site-ului IMM Invest"

M.A.
Politică / 17 aprilie 2020

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că FNGCIMM a prezentat public date care indică "un atac informatic" asupra site-ului IMM Invest. "Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?", se întreabă Cîţu, menţionând că procedura de înregistrare se va relua de la zero.

"FNGCIMM a prezentat public date care indică un atac informatic asupra site-ului IMM Invest. Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

El a adăugat că instituţiile statului lucrează în acest moment, iar informaţiile respective vor fi prezentate public atunci când vor fi disponibile.

"Procedura de înregistrare se va relua de la zero. Acest site este un registru unic electronic prin care se analizează DOAR dacă aplicantul este eligibil şi are statut de IMM. Principiul de înscriere în program NU ESTE primul venit, primul servit. Aplicaţia rămâne deschisa până la sfârşitul acestui an. Cel mai important program de susţinere a IMM-urilor din ultimii 30 de ani va funcţiona şi va funcţiona excelent", a afirmat Cîţu.

Platforma IMM Invest pentru înscrierea în programul de credite garantate de stat pentru IMM s-a blocat la puţin timp de la anunţarea programului, ministrul Finanţelor Florin Cîţu afirmând că probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST şi avertizând că va afla cine este în spatele acestui atac.

"Probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu şi nici românii oneşti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne aşteptam la o asemenea ticăloşie. Nicio problemă. Continuăm. Mergem înainte. Aflăm cine este în spatele acestui atac şi îi voi prezenţa public. De un lucru vă asigur pe toţi. Pe perioada cât site-ul nu funcţionează nu se înregistrează nimeni în acest program. Nu permit nicio şmecherie", a scris Cîţu pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. NUMAI AVIOANE AI IN CAP VASILE CACZTU...., si 125 ha padure ..., Unde sunt titlurile de STAT..., pentru POPULATIE....? RUSINE......

    Da mai Vasile Catzu si in acest caz tot rusii v-au atacat site-ul IMM la fel cum v-au atacat site-ul ANAF care e mai mereu picat si care arata in 2020 de parca finantele tarii au murit de foame in ultimii 30j de ani.. . si n-ati avut bani sa faceti un site de secolul 21.

    Lumea s-a fript si stie cu cine are de-a face.. In programul CASA VERDE v-au atacat rusii din prima secunda, de l-ati facut praf, n-a luat nimeni niciun ban pentru panouri solare, ati tocat bani doar pe publicitate.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb