Florin Cîţu - ministru interimar al Sănătăţii

G.U.
Politică / 14 aprilie 2021

Florin Cîţu - ministru interimar al Sănătăţii

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul de desemnare a premierului Florin Cîţu ca ministru interimar al Sănătăţii, a anunţat Administraţia Prezidenţială, conform Agerpres.

Prim-ministrul Florin Cîţu l-a revocat, astăzi, pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. El anunţa că interimar la conducerea ministerului va fi vicepremierul Dan Barna. Totodată, şeful Executivului a demis-o pe Andreea Moldovan din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Ulterior, şeful statului a semnat decretul privind revocarea din funcţie a ministrului Sănătăţii.

Liderii USR PLUS au criticat decizia premierului de revocare a ministrului Sănătăţii, susţinând că nu au fost consultaţi şi au solicitat o întrunire de urgenţă a coaliţiei de guvernare pentru a discuta despre retragerea încrederii prim-ministrului Florin Cîţu, notează sursa citată.

PNL şi UDMR au anunţat că îl susţin pe premierul Florin Cîţu, arătând că nu există alternativă la actuala coaliţie de guvernare.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. In copilarie, seara ne rugam inainte de culcare. De atunci multe sau schimbat. Daca ar fi sa ma rog in seara aceasta, m-as ruga ca Florin Catu sa fie noul ministru al sanatatii, Orban priministru, usr+ sa accepte un minister in minus, in schimbul prefectului de la Cluj.

    Daca această demitere rezolva provocările din sănătate mă bucur, sa rezolve mâine d-l Câțu mâine toate provocările din sănătate.

    Că cetățean ce vad: sistemul de sănătate nu face fata COVID19, spitalele de stat nu arata prea bine, situația Colectiv, Hexi-Pharma se poate repeta oricând. Am votat schimbarea, e timpul sa dovedit că ați meritat votul cetățenilor, nu doar circ cu demiteri, etc. 

    Ca sa vedeti crima guvernului Citu trebuie sa stiti ca in timp ce bolnavii ard in spitale din cauza cablurilor, a frigului, etc, Guvernul criminal Citu a platit 25 mil euro in 2020 pentru tichete Rabla plus, pentru imbuibatii cu bani care isi cumpara masini electrice.

    Asta in timp ce romanii mor in spitale. 

    "Poate că umerii tăi sunt prea strâmți pentru costumul îmbrăcat, iar osatura prea fragilă pentru povara pe care ești chemat s-o duci", a declarat Mihai Sora despre Florin Citu. Intru totul de acord. Prim-ministri mediocri am tot avut, ne-am dorit o schimbare, dar n-a fost sa fie. Poate o sa avem mai mult noroc saptamana urmatoare, nu-i dau mai mult d-lui Citu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb