FLORIN CÎŢU: "Sunt toate condiţiile pentru a avea în următorii patru ani o explozie a creşterii economice"

S.B.
Politică / 14 mai 2021

"Sunt toate condiţiile pentru a avea în următorii patru ani o explozie a creşterii economice"

Premierul Florin Cîţu a afirmat vineri, la Suceava, că România are toate condiţiile pentru a avea în următorii patru ani o explozie a creşterii economice, un număr mai mare de locuri de muncă şi că pot fi făcute autostrăzi şi spitale care nu s-au făcut în ultimii 30 de ani, informează news.ro.

Florin Cîţu a vizitat vineri, centrul de vaccinare drive thru de la Suceava, şi a afirmat că şi aici este o campanie accelerată de vaccinare.

"Văd că a fost accelerată campania de vaccinare şi la Suceava. Văd că municipiul este la 30%, înţeleg că şi judeţul a ajuns la 16% sau peste 16%, accelerează campania de vaccinare şi aici, ca peste tot în România. E important să avem un astfel de centru de vaccinare, drive thru, fac lucrurile să se mişte foarte uşor şi confortabil pentru fiecare, te vaccinezi în maşină. Ce poate să fie mai confortabil de atât? Înţeleg că începe astăzi şi un maraton al vaccinării pentru acest weekend, maratoane care vor fi în toate municipiile de judeţ din ţară, în perioada următoare, toată vara", a afirmat Florin Cîţu.

El a precizat că după ce va trece pandemia Guvernul a pregătit măsurile economice care vor fi luate.

"Am pregătit măsurile economice, avem în negociere PNRR, sunt fonduri europene, dar trebuie să trecem de această perioadă şi numai printr-o campanie de vaccinare de succes putem să ajungem mai repede la această perioadă. Lucrurile arată foarte bine în economie în acest moment, venitul creşte, puterea de cumpărare a românilor creşte, avem investiţii în creştere şi sunt resurse financiare pe care le aşteptăm 29,2 miliarde de euro din PNRR, alte 460 de miliarde fonduri europene plus bugetul de stat. Avem toate condiţiile pentru a avea în următorii patru ani o explozie a creşterii economice, un număr mai mare de locuri de muncă, putem să facem şi autostrăzi şi spitale, lucrurie care nu s-au făcut în 30 de ani, le putem face acum, dar mai avem acest lucru, să trecem peste pandemie", a precizat Florin Cîţu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Iar fumezi iarba pe stomacul gol?

    1. Foarte buna observatia ta! De fapt, fumeaza atata iarba, incat pt nulitatea asta ,drepturile romanilor au ajuns asemenea hartiei igenice folosite!

      Domnilor,pe CATU il certati degeaba.CATU,este un SERVITOR al celui care l-a numit in functie ,care si el l-a randul sau ,raspunde la comenzile STAPANILOR care l-au facut presedinte al romaniei.Romania,functioneaza dupa modelul BELARUS.PUTIN,este adevaratul STAPAN si Conducator al Belarusului,iar ROMANIA,este condusa de STAPANII lui IOHANNIS din SUA si EUROPA,deci Iohannis este totusi condus la patrat fata de LUKASENCO.Pentru a putea STAPANI poporul Roman,asa cum iau cerut STAPANII lui,IOHANNIS,a strans in jurul lui,toata OCULTA SUBTERANA ,MAFIOT-SECURISTA exact ca si dictatorul din Belarus.Si ca sa fiu mai bine inteles,am sa dau doar exemplu acestui mult trambitat PNRR,care ne arata noua Romanilor ca Romania este o COLONIE.Dupa ce la Fonduri Europene a fost numit un mare PROSTALAU-HABARNIST care nu intelege nici aritmetica,Ghinea,s-a dus la Stapanii Europeni cu un PLAN care depasea cu mult ce hotarase UE ca se cuvine Romaniei. Actualul guvern,a inteles ca PNRR,este o PRADA care trebuie impartita intre Partidele aflate la Guvernare si nu a tinut cont de conditiile puse de catre UE,pentru a putea trage acesti bani. Care printr-o alta minciuna,s-a spus ca este de 80 de miliarde de euro,chipurile pe care Iohannis le-a obtinut la negocieri,in loc sa recunoasca faptul ca el de cate ori merge la intrunirile Europene,merge la SOPING si la SOMN in LUX.Acum,s-a ajuns la 29 de miliarde de euro,din care 14,5 miliarde sunt bani luati imprumut.Ca sa poata obtine aceasta suma,dupa ce lui GHINEA i-au dat europenii cu flit si cu spraiuri de muste,a plecat la BRUXELLES,chiar CATU,alt DEMOLATOR al Romaniei.CATU,a mers acolo ca si un PISOI si ca sa ii imbuneze pe Europeni,s-a dus cu o LISTA de TAIERI de SALARII,PENSII,AJUTOARE si alte NENOROCIRI pe care le v-a aplica Romanilor ,desi Europenii,nu i-au cerut asa ceva.Dupa mai multe cafele si mancaruri alese cu mai marii Europeni,CATU,s-a intors acasa cu un discurs TRIUMFALIST,dar in realitate a venit acasa mai plouat ca o CURCA.Si ca sa fie CLAR ce a obtinut el din aceasta vizita este faptul ca el CATU,a cerut doar ca sa fie dati Romaniei numai cei 14,5 miliarde IMRUMUTATI,pentru ca pe restul banilor nu sunt proiecte.Asa ca dragi Romani,nu va mai lasati MINTITI de BALMAJELILE lui IOHANNIS si CATU,ca o sa va usture undeva cand aceste imprumuturi vor fi returnate de catre voi.!

    De la atatea substante halucinogene, Cuţu turbat a ajuns sa confunde cresterea economica exploziva, cu falimentele, imprumuturile si inflatia explozive! Este tot atat de bun ca economist, precum a fost ca licean ce a promovat treapta...a 4-a!

    Sunteți cam ofticați cu gandul că o să fie bine...

    mai, adevarul e ca Florin are dreptate

    eu din cifrele la care am acces la mine in banca ...cam asa se vede.  

    In urmatorii 7-8-9 ani Romania are pozitia cea mai inalta din toata Europa pentru o decolare frumoasa!  

    pe cifre are dreptate.

    1. S-au prins smecherii ca pot face ce vor ei si vor veni. Investiitle lor inseamna sa primeasca ajutoare de stat iar apoi profitul il 'optimizeaza' (exporta). Dementii penele/usere nu au bani de pensii pentru ca trebuie sa doneze bani strainilor iar PIB-ul contine in majoritate ce produc strainii aici si exporta profitul. Fraierii se uita la cifre si se bucura pe motiv ca (,) cifrele cresc dar nu pentru Romania. Si sclavii negri din America aveau productivitate insa beneficiile le aveau stapanii.

      "pe cifre are dreptate"

      Din '90 incoace, tot timpul am auzit aceasta formulare optimist-paguboasa, in timp ce realitatea economica a fost in cele mai multe cazuri, dezastruoasa! Si gandeste-te ca, mai trebuie sa platim si toata datoria galactica, facuta de acest Cuţu turbat, in numele poporului roman! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb