FLORIN CÎŢU: ''Una dintre companiile româneşti va fi evaluată de Comisia Europeană pentru etapa de dezvoltare a vaccinurilor împotriva COVID-19''

G.U.
Politică / 3 aprilie 2021

''Una dintre companiile româneşti va fi evaluată de Comisia Europeană pentru etapa de dezvoltare a vaccinurilor împotriva COVID-19''

Premierul Florin Cîţu afirmă că România este în proces de selecţie la nivel european pentru partea de producţie a vaccinurilor anti-SARS-CoV-2, iar una dintre companiile din ţara noastră "va fi evaluată de grupul operativ al Comisiei Europene pentru etapa de dezvoltare a vaccinurilor împotriva COVID-19", informează Agerpres.

"Veşti bune pentru România! România este reprezentată de 9 companii şi două institute în cadrul grupului de lucru al Comisiei Europene pentru creşterea producţiei de vaccinuri împotriva COVID-19. Acestea participă în procesele de selecţie în vedere implementării a 4 faze strategice: producţie de vaccin, îmbuteliere, finisare, distribuire şi consumabile. Pentru producţia nanoparticulelor lipidice solide (folosite în vaccinurile ARNm - Pfizer- BioNtech şi Moderna ca vehicul de livrare), România este prezentă cu 11 participanţi în procesul de selecţie şi stăm, de departe, cel mai bine din Europa de Est: Bulgaria este prezentă doar cu 3 companii, Ungaria cu 3 şi Slovenia cu 1. Acest lucru confirmă că suntem în proces de selecţie pentru partea de producţie. Una dintre companii va fi evaluată de grupul operativ al Comisiei Europene pentru etapa de dezvoltare a vaccinurilor împotriva COVID-19", a afirmat Florin Cîţu astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Premierul adaugă că, astfel, actualul Executiv "repară catastrofele făcute în timpul guvernării PSD", transmite Agerpres.

"Reaşezăm România pe drumul cel bun şi reparăm catastrofele făcute în timpul guvernării PSD, când Institutul 'Cantacuzino' a fost desfiinţat şi îngropat, iar compresoarele de răcire din sala de pregătire au fost vândute efectiv la fier vechi", mai spune Cîţu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. una dintre companii este antibiotice iasi,

    dar, nu sa raportat la bursa,  

    atb are vektor 10 la comunicare,

    asta ca sa stim cum se fac aceste evaluari 

    1. Stai liniștit ca nu are șanse sa intre in carti. Cum nu a anunțat? A facut-o demult și ai ratat comunicatul

      Domnule CATU.Sunteti un GENIU.Daca dumneavoastra nu ereati premier si Iohannis presedinte,cred ca in Romania,nu se mai faceau vaccinuri in veci.Ne bucuram mult de aceasta veste si dorim ca atunci cand Institutul care v-a produce vaccinul,sa il testeze pe Iohannis si guvern in frunte cu dumneavoastra,iar a doua zi Institutul sa anunte ca din greseala,a fost bagat in vaccin si o doza de cianura.!

    "Premierul adaugă că, astfel, actualul Executiv "repară catastrofele făcute în timpul guvernării PSD", transmite Agerpres."

    Tu, in ce realitate paralela traiesti, bai Potaie! Ce poti repara tu, Potaie, cand tu si Guwernul tau de Iude neomarxiste sunteti cea mai mare catastrofa din Istoria Romaniei? 

    Să demonstrezi că ai organ la corpul tău de control vrem să vedem nominalizările celor care au semnat procesele verbale de casare si numele firmei care a i-a "usurat" de "ferul vechi" si apoi tragem noi concluziile cine le-a tinut de "sase" că nu pateste nimeni nimic daca s-au anturat la asa ceva.

    Ne-am saturat de "prinde orbu', scoate-i ochii" sau "baba oarba " 

    "reparăm catastrofele făcute în timpul guvernării PSD, când Institutul 'Cantacuzino' a fost desfiinţat şi îngropat, iar compresoarele de răcire din sala de pregătire au fost vândute efectiv la fier vechi", mai spune Cîţu. 

    Aici nu mai e nimic de reparat ci de platit prejudiciul la pretul de inlocuire celor ce sunteti in stare sau nu sa-i dovediti in instante nepartinitoare si neintimidate politic că sunt vinovati ..unul cate unul ..de la coadă la cap (....de la coadă se curăță) mai ales ca au beneficiat de zeci de milioane de euro ce trebuiau sa produca si altceva in afara de datorii si pagube.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb