FLORIN IORDACHE:  Am văzut că sunt foarte multe măsuri ale PSD care sunt preluate cu copy-paste

V.V.
Politică / 24 octombrie 2019

Florin Iordache

Florin Iordache

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat că va propune ca audierea miniştrilor să aibă loc săptămâna viitoare, marţi miercuri şi joi. Iordache se întreabă de ce a fost dat jos Guvernul Dăncilă, dacă Programul de Guvernare al Guvernului Orban are foarte multe măsuri preluate cu copy-paste din cel al PSD. Întrebat despre şansela ca Guvernul să treacă după primul vot, Iordache a spus că ar trebui ca acel vor să aibă loc, dar nu crede că se vor strânge 233 de parlamentari în sală.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a precizat, oi, că Birourile Permanente ale Parlamentului vor avea loc la prânz şi va fi stabilit un calendar.

"Cred că trebuie să faci o audiere foarte serioasă şi amănunţită pentru a vedea dacă ceea ce scriu acolo pot susţine. Cred că vom propune marţi, miercuri, joi să fie audierile, astfel încât cei care vor vota acest guvern să afle despre competenţele...", a declarat Iordache.â

Acesta susţine că foarte multe dintre msurile PSD din Programul de Guvrnare au fost preluate de PNL.

"Am văzut că sunt foarte multe măsuri ale PSD care sunt preluate cu copy-paste şi atunci întreb de ce am mai fost dat jos Guvernul Dăncilă dacă continuăm lucrurile şi măsurile pe care le-a propus Guvernul Dăncilă", a mai afirmat Iordache.

Acesta susţine că "în loc să ne aştepte o viaţă mai bună, să venim cu nişte condiţii mai bune, constatăm că, prin afirmaţiile care sunt făcute la fiecare dintre ministere, sunt măsuri care ne aduc înapoi".

Acesta s-a referit în special la măsurile propuse pentru Justiţie, pe unele considerându-le "nerealiste".

"La Justiţie sunt foarte multe măsuri care sunt preluate şi care sunt continuate, dar sunt şi măsuri nerealiste care sunt propuse pentru acest guvern", a spus Iordache, apreciind că nu se pot construi penitenciare într-un an de zile, cât este mandatul acestui guvern.

Acesta afirmă că este "nerealist" că se pot fafce modificări legislative importante, dacă se pleacă acum de la noi consultări.

"E nerealist pentru un an de zile să putem finaliza. Eu credeam că, pornind de la lucrurile bune care există şi prin consultare, pornind de la coduri, de la legislaţia care vizează armonizarea cu anumite cerinţe europene, putem discuta şi putem îmbunătăţii. A lua de la zero şi a face acum consultare, până la a propune un proiect, iar ajungem în vară şi condiţiile sunt de la fel de proaste şi legile sunt la fel de prosaste", a mai spus Iordache.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4668
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2492
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8613
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.0863

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb