FLUTUR: Încasări de peste 4 milioane euro de la turiştii care petrec Paştele în Bucovina

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 11 martie 2011

Încasări de peste 4 milioane euro de la turiştii care petrec Paştele în Bucovina

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că, în acest an, îşi vor petrece sărbătorile de Paşte în Bucovina circa 25.000 de turişti, care vor cheltui peste patru milioane de euro. Domnia sa a precizat, potrivit Mediafax: "Aşteptăm, în acest an, în jur de 25.000 de turişti de Paşte în Bucovina, iar anul trecut au fost în jur de 20.000. Anul trecut, turiştii au cheltuit, din calculele noastre, circa 4 milioane de euro, iar pentru acest an aşteptăm încasări mai mari, deoarece va creşte numărul turiştilor". El a adăugat că din numărul total de turişti, aproximativ 30% vor fi străini.

În Bucovina sunt peste 10.000 de locuri de cazare în mai mult de 400 de pensiuni turistice. Sunt şi mulţi turişti care stau în gospodării ţărăneşti sau la rude. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a arătat că anul 2011 este unul "de forţă" pentru promovarea proiectelor turistice în Bucovina, promovare care este făcută pe bani europeni. Doar promovarea programului "Paşte în Bucovina" va costa 250.000 de euro.

"Tot de Paşti avem o serie de evenimente culturale pe care le punem în valoare. Avem un concert special al cântecelor de toacă. Apoi, avem în luna mai Hora Bucovinei, adică urcatul oilor la munte, o sărbătoare extrem de importantă", a mai spus Flutur.

De asemenea, în luna iunie, se va des-făşura, pentru prima dată, Festivalul Ciprian Porumbescu în localitatea bucovinea-nă unde s-a născut marele compozitor, la Stupca.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. acest om ,flutur nu are nici o legatura cu realitatea am o pensiune de cca 20 locuri cazare si nu am deocamdata nici o solicitare multepensiuni sant invhise,deoarece nu au avut nici un cliet in acest, in afara de pensiunile de la humor si dorna unde au mai venit ceva sciori sambata noapte restul sant in faliment iar el vorbeste de 25000 de turisti de pasti eu nu cred in acest numar tot anul 2011

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb