Focşani: A fost inaugurat Atelierul de Formare a tinerilor vulnerabili împotriva violenţei

F.A.
Comunicate de presă / 4 septembrie 2013

Focşani: A fost inaugurat Atelierul de Formare a tinerilor vulnerabili împotriva violenţei

Atelierul de Formare a copiilor vulnerabili împotriva violenţei şi abuzului din Focşani a fost lansat oficial ieri, în prezenţa lui Dragos Bârlădeanu, Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în ţara noastră, şi Mehdi Shili, Project Manager Wella Professionals.

Acest proiect este realizat de către Wella Professionals, marca de produse profesionale pentru îngrijirea părului, şi UNICEF, organizaţia ce promovează drepturile copilului, se arată într-un comunicat de presă.

"La Wella, suntem cu toţii extrem de încântaţi de iniţiativa WELLA-UNICEF MAKING WAVES. Fiind una dintre cele mai importante mărci de produse profesioniste pentru îngrijirea părului, considerăm că ţine de responsabilitatea noastră să susţinem nu doar industria în care activăm, ci şi întreaga societate. Acest program ne oferă şansa extraordinară de a împărtăşi din competenţele, creativitatea şi pasiunea noastră şi de a influenţa cu adevărat viaţa tinerilor", a declarat Sylvie Moreau, Manager General Global al Wella.

Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în ţara noastră, a precizat: "Această iniţiativă reprezintă un exemplu excelent de parteneriat public-privat în beneficiul celor mai vulnerabili adolescenţi, ajutându-i să iasă din cercul vicios al sărăciei. UNICEF consideră că formarea profesională reprezintă o componentă a educaţiei incluzive şi de calitate şi că poate contribui la promovarea încadrării în muncă a tinerilor".

Iniţiativa "Making Waves" face parte din demersurile realizate de UNICEF în România pentru a creşte accesul la o educaţie de calitate, pentru a proteja copiii vulnerabili împotriva violenţei şi abuzului şi a promova un stil de viaţă sănătos, oferind, totodată, o nouă şansă adolescenţilor vulnerabili.

Aproximativ 22% dintre adolescenţii şi tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani sunt şomeri, ţara noastră înregistrând o rată ridicată, în continuă creştere, a tinerilor care nu sunt angajaţi şi nici nu sunt cuprinşi într-o formă de educaţie şi formare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb