Focus Sat reduce preturile: clientii urmaresc întrega grila cu doar 40 de lei, pentru o luna

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 26 septembrie 2007

Focus Sat lanseaza cartela preplatita Focus Sat Total, prin care clientii pot urmari toate pachetele de programe din grila cu doar 40 de lei pe luna. De asemenea, compania a redus cu 25% preturile pentru cartelele de activare a serviciului si pentru cartelele de reîncarcare a Pachetului Familia sau a Pachetului Cinema.

"Noua oferta se adreseaza atât clientilor existenti, cât si clientilor noi. Un client Focus Sat poate urmari, prin cartela Focus Sat Total, toate pachetele: Familia, Aventura, Sport si Cinema, la un pret extrem de accesibil. Mai mult, cu sistemul de plata prin cartele preplatite, clientul are avantajul ca plateste ce valoare doreste, atunci când doreste.", a declarat Mihai Sugureanu, Director de Vânzari la Focus Sat România.

Noile preturi, reduse, ale cartelelor sunt: Pentru cartelele de activare a serviciului Focus Sat: Cartela de activare verde de 2 luni (permite vizionarea pachetelor Familia si Aventura timp de doua luni): 45 ron (incl. TVA), în loc de 60 lei (incl. TVA); Cartela de activare verde de 6 luni luni (permite vizionarea pachetelor Familia si Aventura timp de sase luni): 75 ron (incl. TVA), în loc de 100 lei (incl. TVA).

Pentru cartelele de reîncarcare rosii (pachetul Familia sau pachetul Cinema) : Cartela de reîncarcare de o luna: 15 ron (incl. TVA), în loc de 20 lei (incl. TVA); Cartela de reîncarcare de 3 luni: 45 ron (incl. TVA), în loc de 60 lei (incl. TVA); Cartela de reîncarcare de 6 luni: 90 ron (incl. TVA), în loc de 120 lei (incl. TVA); Cartela de reîncarcare de 12 luni: 180 ron (incl. TVA), în loc de 240 lei (incl. TVA).

Focus Sat este singura companie de televiziune digitala prin satelit care are un sistem de plata prin cartele preplatite. Astfel, clientul îsi alege prioada de timp pentru care sa plateasca (o luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni) si plateste doar în momentul în care doreste sa îsi prelungeasca perioada de vizionare. Cartelele preplatite sunt disponibile în toata tara, în peste 500 de magazine (Altex/Media Galaxy, Domo, Flamingo, Flanco, Zass Electrocenter, Rombiz, Peruvision).

Despre Focus Sat. Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din România. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achizitionata integral de UPC România, liderul pietei de comunicatii prin cablu din tara. UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care ofera servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitala si prin satelit, internet si telefonie în peste 16 milioane de locuinte din întreaga lume. Liberty Global International este cel mai mare investitor american în România, cu o investitie de peste 600 milioane USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb