Fonduri europene de 42 milioane de lei pentru achiziţia de echipamente

Ovidiu Vrânceanu, Braşov
Ziarul BURSA #Companii #Fonduri Europene / 20 august 2008

Fonduri europene de 42 milioane de lei pentru achiziţia de echipamente

Proiectul de achiziţionare de echipamente specifice pentru îmbunătăţuîrea calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi a primului ajutor calificat în Regiunea 7 Centru a trecut la etapa de evaluare strategică. Aceasta reprezintă ultima etapă înaintea aprobării proiectului de finanţare. Obiectivul proiectului este creşterea calităţii serviciilor pentru siguranţă publică şi asistenţă medicală în situaţii de urgenţă şi dezastre majore în judeţele Regiunii Centru - Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu. Astfel, vor fi achiziţionate 39 de echipamente specifice, în valoare totală de 42,658 de milioane de lei (cu TVA inclus), care vor asigura intervenţii mai promp-te şi mai eficiente pentru populaţie.

Până acum, proiectul a fost verificat din punctul de vedere al conformităţii administrative şi al eligibilităţii, dar şi sub raport tehnic şi financiar. În cazul avizării pozitive, ultimul pas în semnarea constractului de finanţare va fi vizita în teritoriu a reprezentanţilor Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru şi a celor de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL). Aceştia vor verifica corectitudinea informaţiilor cuprinse în cererea de finanţare.

Prin acest proiect, elaborat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Centrul Transilvaniei", ai cărei membri fondatori sunt judeţele Regiunii 7 Centru, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Braşov îşi va îmbunătăţi dotările cu şapte echipamente de înaltă performanţă - cinci autospeciale pentru stins incendii, dintre care patru de categorie mijlocie şi una de categorie mare, o autospecială pentru descarcerare grea, destinată autovehiculelor de mare tonaj şi o autospecială pentru control nuclear şi chimic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb