FORTIM Trusted Advisors a asistat DIAVERUM România în procesul de relocare a birourilor

S.B.
Companii / 31 martie 2021

FORTIM Trusted Advisors a asistat DIAVERUM România în procesul de relocare a birourilor

FORTIM Trusted Advisors, companie membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate în România, a asistat DIAVERUM România în procesul de relocare a birourilor sale în clădirea Charles de Gaulle Plaza, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Pentru a sprijini creşterea activităţii companiei, DIAVERUM Romania a decis expansiunea şi relocarea operaţiunilor într-un spaţiu de birouri mai mare şi mai eficient care să ofere condiţii optime dezvoltării business-ului. Charles de Gaulle Plaza, clădirea de birouri situată într-o zonă privilegiată a Bucureştiului, a reprezentat o soluţie sustenabilă pentru mutarea de succes a companiei. Diaverum a închiriat 765 mp, ceea ce reprezintă aproximativ 65% din etajul al-14-lea, emblematic pentru clădire, datorită terasei circulabile care oferă o vedere spectaculoasă către parcul Herăstrău.

"Costurile şi eficienţa spaţiului au fost două aspecte importante pentru noi, având nevoie să asigurăm condiţii optime pentru creşterea activităţii. FORTIM Trusted Advisors a reuşit să identifice acel spaţiu care să răspundă în mod ideal obiectivelor şi cerinţelor noastre. Sprijinul total acordat de FORTIM Trusted Advisors pe parcursul procesului de închiriere, inclusiv în finalizarea tranzacţiei, a fost de mare ajutor", a declarat Viorel Simion, Managing Director DIAVERUM România.

"Suntem onoraţi că am avut oportunitatea de a asista echipa DIAVERUM România în procesul de relocare, demarat în luna august a anului trecut. Mai mult, suntem mândri că am reuşit mutarea în Charles de Gaulle Plaza, o clădire reprezentativă pentru piaţa de birouri din Bucureşti, îndeplinind totodată obiectivul de eficientizare a costurilor şi a spaţiului", a menţionat Daniel Ilinca, Senior Office Advisor în cadrul FORTIM Trusted Advisors, responsabil pentru acest proces de relocare.

Costin Nistor, Managing Director FORTIM Trusted Advisors a adăugat: "Prin această tranzacţie, dorim să confirmăm viziunea noastră asupra pieţei de închirieri de birouri din Bucureşti şi să ne exprimăm încrederea în evoluţia pozitivă a pieţei locale de birouri în ciuda unui context cu multe provocări generate de pandemie. Aceasta este a doua tranzacţie pe care FORTIM Trusted Advisors o încheie în Bucureşti, în zona CBD, în mai puţin de 6 luni."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb