Forumul Economic - la cea de-a opta ediţie

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 martie 2007

Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, domnul Zsolt Nagy, împreună cu omologul său israelian, domnul Ariel Attias, a fost prezent, ieri, la evenimentul de deschidere a celei de-a opta ediţii a Forumului Economic "Israel High Tech in Romania", care are loc în perioda 28-29 martie 2007, la Bucureşti.

"Faptul că acest forum a ajuns la cea de-a opta ediţie este o dovadă a interesului reciproc al celor două părţi de a strânge legăturile de afaceri, precum şi o confirmare a obiectivelor comune de a promova şi contribui la dezvoltarea sectorului IT&C, un sector care atinge numeroase aspecte ale vieţii de zi cu zi a cetăţenilor", a declarat cu această ocazie Zsolt Nagy, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

Ministrul Zsolt Nagy a arătat că prezenţa ministrului israelian demonstrează interesul ambelor părţi de a menţine şi dezvolta relaţiile de colaborare existente între cele două state în domeniul comunicaţiilor. De asemenea, ministrul a subliniat impactul pe care aderarea României la Uniunea Europeană îl are asupra pieţei de comunicaţii: "Prezenţa Ministrului Ariel Attias la acest eveniment nu face decât să întărească interesul investiţional al părţii israeliene pentru piaţa românească de IT&C, o piaţă în continuă creştere, stimulată de aderarea la Uniunea Europeană. Aderarea la UE ne oferă oportunitatea de a accesa fonduri europene pe care le vom putea folosi, în colaborare cu partenerii noştri israelieni, pentru a creşte calitatea vieţii cetăţenilor români, dar şi profitul companiilor româneşti care activează ! în domeniu", a adăugat Ministrul Zsolt Nagy.

În cadrul "Israel High Tech în România" Ministrul Zsolt Nagy va participa joi, 29 martie, la o masă rotundă alături de Ministrul Comunicaţiilor din Israel, domnul Ariel Attias, şi de reprezentanţi ai companiilor private din domeniul comunicaţiilor prezente la Forum.

Alături de cei doi miniştri, la evenimentul de deschidere a Forumului Economic au mai participat Ambasadorul Israelului în România, doamna Rodica Gordon, domnul Jose Iacobescu, reprezentant al Camerei de Comerţ Româno-Israeliene, precum şi reprezentanţi ai unor importante companii israeliene din domeniul comunicaţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb