FOTBAL ŞI BANI Liga Profesionistă schimbă numele campionatului

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 17 noiembrie 2015

Liga Profesionistă de Fotbal a semnat, ieri, un parteneriat pe doi ani cu Orange România, care va duce inclusiv la schimbarea denumirii campionatului naţional. Chiar dacă din punct de vedere sportiv lucrurile sunt încă departe de aşteptări, cele două instituţii care "guvernează" fotbalul autohton, Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă, au reuşit în ultimii ani paşi importanţi la nivelul imaginii, iar acest lucru se reflectă foarte bine în contractele semnate în 2015.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, consideră că astfel de colaborări pot reprezenta un impuls şi pentru cluburile din prima ligă: "Fotbalul profesionist din România trebuie să devină tot mai bun. Liga 1 Orange este noua denumire a competiţie. Pot să vă spun că suma pe care o vom primi este mai mare decât precedenta". Jean-Francois Fallacher, Chief Commercial Officer al Orange România, consideră benefică, pentru toată lumea, această colaborare: "Pentru foarte mulţi microbişti numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg şir de proiecte dedicate, precum susţinerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, Dinamo, pachetul PrePay Suporter sau aplicaţia Fotbal Info, dar şi prin parteneriatele pentru competiţiile internaţionale UEFA. Noul acord, împreună cu noua ofertă, vin să completeze acţiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienţii noştri, atât pe teren, cât şi pe televizor şi pe telefonul mobil".

Anul a fost unul foarte bun, atât sportiv cât şi financiar, pentru Federaţia Română de Fotbal. În conturile Federaţiei Române de Fotbal vor intra în următoarea perioadă aproximativ 20.000.000 de euro (market-pool, bonusul de 10.000.000 euro oferit de UEFA pentru calificarea la turneul final şi contractele de sponsorizare), bani care pot fi redirecţionaţi către diverse proiecte de dezvoltare, ceea ce oferă speranţe pentru un viitor mult mai performant, la toate nivelurile. Doar în acest an FRF a semnat cinci contracte de sponsorizare, trei dintre ele pe patru ani şi două pe doi ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb