Franciză Romstal la Barlad

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Franciză / 16 octombrie 2009

Romstal a inaugurat o nouă franciză la Bârlad. Magazinul are o suprafaţă de 160 mp, din care 60 mp sunt alocaţi showroom-ului şi restul de 100 mp magazinului. Noua franciza Romstal va oferi clientilor cele mai bune solutii pentru tot ce inseamnă confort termic, produse sanitare, electrice, ceramice şi hydro.

In primul semestru al anului 2009 Romstal şi-a extins reţeaua de francize şi ţn SE Europei, deschizând 8 magazine în Rusia (cele mai mari fiind în localităţile:Vladimir, Breansk si Yaroslavi, Electrostal, Moscova) şi unul în Ucraina (în oraşul Vasilkov). Aceste magazine în franciză au 150mp, din care 70% îl reprezintă depozitul şi 30% spaţiul de expunere. Investiţia a fost în jur de 200 euro/mp.

"Franciza este un mod de extindere a afacerii iar pentru Romstal reprezintă mecanismul ideal de dezvoltare şi o alternativă la soluţia costisitoare a deschiderii de noi unităţi proprii. Este evident că extinderea afacerii în sistem franciză are un avantaj foarte important şi anume motivaţia pentru succes pe care o au francizaţii. Aceştia sunt managerii propriei afaceri şi fiind vorba de resursele lor, francizaţii vor fi puternic motivati ca afacerea să reuşească. Vor face eforturi pe măsură pentru profitabilitatea afacerii lor", declarp Enrico Perini, director de dezvoltare Romstal.

Franciza în cifre

Investitie totală: aproximativ 20.000 euro în raport cu mărimea locaţiei (maxim 200 euro/mp dacă spaţiul corespunde cu standardele de amenajare)

Taxa de intrare: 10.000 euro cu discount 100% pentru contractele încheiate în 2009.

Durata contractului: 3 ani cu reinoire.

Franciza Romstal are discount 100% în 2009 pentru taxa de intrare în sistem.

Franciza Romstal este un magazin specializat în comercializarea de produse tehnice (hidro, termo, sanitare şi electrice) de dimensiuni medii (100 - 250 mp) situat în zone cu vad comercial.

Cerinţele de intrare în sistem sunt minime. Este necesar un spaţiu comercial de minim 100 mp, cu spaţii de parcare în zona magazinului, amplasarea pe o arteră principală, cu vad comercial şi cu posibilitatea aprovizionării cu autovehicule de 3,5t.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb