FRANŢA: Aproximativ 140.000 de persoane au manifestat împotriva permisului sanitar

J.P.
Internaţional / 5 septembrie 2021

Aproximativ 140.000 de persoane au manifestat împotriva permisului sanitar

Aproximativ 140.000 de persoane, dintre care aproximativ 18.000 la Paris, au manifestat în diferite oraşe din Franţa împotriva permisului sanitar, pentru a opta sâmbătă consecutiv, mobilizarea fiind în scădere, potrivit Ministerului de Interne francez, relatează AFP, citat de Agerpres.

Potrivit ministerului, au avut loc 215 manifestaţii, dintre care cinci la Paris.

Mobilizarea este în scădere de câteva săptămâni. Weekendul trecut, au fost identificaţi aproape 160.000 de manifestanţi; în urmă cu două săptămâni aproximativ 175.000 şi aproape 215.000 în urmă cu trei săptămâni, a indicat ministerul.

''Boicotăm acest permis sanitar (....) vom introduce o a treia doză de boicot. La final, acest permis sanitar va cădea'', a afirmat Florian Philippot, preşedintele mişcării Patrioţii (extremă dreapta).

În timp ce autorităţile au lansat miercuri o campanie de rapel la vaccinarea anti-COVID-19, aşa-numita a treia doză, pentru ce mai vârstnici şi vulnerabili, Florian Philippot a promis că se va merge ''până la greva generală dacă este necesar'' împotriva acestui permis sanitar.

Pe parcursul manifestaţiilor, unii protestatari i-au fluierat pe clienţii din baruri şi restaurante, numindu-i ''colaboratori'', reluând insulta adresată colaboratorilor francezi ai ocupantului german în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

La Marsilia (sud), mii de oameni au plecat din Portul Vechi, marea majoritate fără mască, purtând steaguri franceze. ''Întotdeauna nu permisului sanitar. Nu discriminării. Nu intimidării: libertate'', se afla înscris pe o pancartă.

În Rennes (vest), manifestaţii purtau pancarte pe care se afla înscris ''Injecţie ARNm, soluţie pentru depopulare?''. Manifestaţii au avut loc şi la Montpellier, Lyon, Nisa, Lille, Nantes, Bordeaux sau Strasbourg.

Potrivit unui studiu de consultanţă Odoxa Backbone, publicat joi de cotidianul Le Figaro, 67% dintre francezi aprobă permisul sanitar, pe care preşedintele francez Emmanuel Macron nu a exclus să-l extindă după 15 noiembrie.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Dacă 67% din populație = niște sclavi care primesc măsurile cu brațele deschis, de idioți sau pentru că nu au loc de intors, e greu sa schimbi ceva prin proteste.

    Pur și simplu numărul dependenților de coproratii, adică de FIARA globală, e prea mare. 

    1. Nu cred ca este atat de simplu. Lupta pentru "hearts and minds" se da in continuare. Nu sunt doar doua categorii, sunt cel putin patru.

      1) Sosocii antivax. Cunoastem tipul galagios "virusul nu exista, pandemia este fabricata, agenda elitelor, Davos, marele reset". Inventeaza legaturi intre evenimente care nu sunt legate intre ele. 

       

      2) Sosocii vaccinisti. In aceasta categorie intra semidoctii care se lasa influentati de cativa ticalosi guvernamentali (medici sau politicieni) care prin dezinformare si chiar minciuni. Ii intrebi de efecte secundare iti raspund sa citesti prospectul aspirinei si sa te vaccinezi ca doar toata lumea ia o aspirina ocazional. Astia nu sunt multi, sunt si cativa trolli salariati ai statului roman care vin aici pe forum sa minta. Dar am avut eu ac de cojocul lor. Au disparut pentru ca i-am desfiintat cu stiinta de partea mea. 

       

      3) O mare majoritate este tematoare, nu este increzatoare in vaccin dar cedeaza presiunii sociale. Acesti oameni sunt sinceri, isi doresc un vaccin real (si eu l-as dori), au dorit sa creada mesajele de la inceputul anului "vaccinul este singura solutie, ne-am vaccinat o data si gata, pandemia s-a terminat". Acele mesaje erau in cel mai bun caz optimiste din partea celor cu stiinta. Dar grupul asta social de oameni din categoria asta chiar au vrut sa creada asta, le-a fost teama dar cu speranta si cu incredere in autoritati si-au asumat riscul. De la ei vine dezamagirea. Nu, vaccinul nu este singura solutie (Israelul are interdictie la calatoriile in Europa din partea Portugaliei si Suediei iar CE a recomandat tuturor tarilor sa interzica venirile din Israel). Vaccinul trebuie protejat de masca, distantare, restrictii. S-a aflat ca si vaccinatii se infecteaza, transmit. Seful grupului de vaccinuri de la Oxford (producatorul vaccinului Astrazeneca) a zis ca efectul de turma este un mit si nu poate fi atins. Deci pandemia nu se termina cu vaccinarea. etc, etc, etc. Mare dezamagire pentru cetatenii din acest grup. 

      4) Grupul ezitantilor (ma numar si eu printre ei) care asteapta dovezi. Care au citit de la sursa dovezile reale ale pandemiei, care este mortalitatea reala (nu 2% ci mai degraba 0.2-0.6%), cat de eficienta este masca si cand se poarta, ce rol are igiena ca arma antivirala, care este eficienta reala a vaccinurilor, care sunt efectele adverse si cat de numeroase sunt ele (avem in fata cel mai periculos vaccin lansat pe piata in ultimii multi ani, zeci de ani). 

      PS. Cei din grupul 4 sunt in continuare in garda, se protejeaza de virus prin metodele traditionale. Cei din grupurile 1, 2 si 3 sunt probabil gata de petreceri si infectare.

      ai uitat pc 5 . puberii stupizi , care in loc sa-si stoarca cosurile , ca incepe scoala , posteaza ba , anonim , ba , bancher , ba psihopat , in functie medicatia pe care o mai sare !

      hahaha

    Bursa, va multumim sincer ca ati renuntat la titlurile "zeci de mii". Respect persoanei care a decis reflectarea adevarului in titlu.

    1. variaza intre 500.000 si 1 milion (pentru moment, dar cifrele sunt in crestere).

      dar presa internationala nu reflecta corect realitatea 

      si presa locala romaneasca preia presa internationala 

      am o prietena casatorita in Lyon care are multi prieteni romani pe acolo si stiu mai bine decat presa care e treaba adevarata in franta  

    tic-tac...tic-tac.... se apropie 23 septembrie 2021!

    sa vedeti atunci mama schimbarilor in protestele din EUropa si franta!  

    e nevoie de o reactie crunta si dura impotriva lui Micron si a tuturor dictatorilor sanitari vaccinisti!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb