Friesland Foods România lansează budinca din cremă de brânză dulce

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 15 octombrie 2008

Friesland Foods România lansează noile budinci din cremă de brânză dulce cu biscuiţi sau cu vanilie şi stafide cu un gramaj de 100g ce face parte din gama de deserturi Milli Mia. Noile produse poartă noul logo al mărcii, care a trecut recent printr-un proces de rebranding.

"Am hotărât să dăm o nouă faţă logo-ului Milli în urma feedback-ului primit de la consumatori, pentru a exprima mai bine modul în care ei simt brandul. Milli este în mod natural prietenos, este aproape de toată familia, oferindu-le în acelaşi timp siguranţa produselor proaspete şi de calitate", au declarat reprezentanţii companiei. Astfel, noua grafică pune accent pe picătura de lapte pentru a sugera prospeţimea produselor iar caligrafia brandului "Milli" a devenit mai familiară, mai prietenoasă, fără a-şi pierde însă din dinamism.

Cele două sortimente de budincă din cremă de brânză dulce, cu biscuiţi sau cu vanilie şi stafide, sunt disponibile în marile lanţuri de retail din ţară Billa, Selgos, Pic, Spar, Real, Metro, Kaufland, Carrefour şi Profi.

Friesland Foods România este filiala din ţara noastră a grupului olandez Friesland Foods. Cu o istorie de peste 125 ani, Friesland Foods se află pe lista celor mai importante 10 companii de lactate din lume, având filiale în Europa, Asia, Africa şi America de Sud. Compania este specializată în producţia lactatelor şi băuturilor din fructe şi lapte. Are 14.600 de angajaţi la nivel internaţional, cifra de afaceri pentru 2007 fiind de 5,1 miliarde de euro. Printre acţionarii companiei se numără chiar fermierii care furnizează materia primă.

Friesland Foods România oferă o gamă largă de produse, de la lapte, iaurturi, şi smântână la brânzeturi speciale, îngheţată şi deserturi. Mărcile prin care compania este prezentă în România sunt: Milli, Oke, Dots şi Completa. Pe lângă brandurile internaţionale deţinute de grup, filiala din România deţine şi brandurile Napolact şi Napoca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb