FSP Global Group a încheiat un parteneriat strategic cu una dintre cele mai mari platforme de comunicare online din lume

G.U.
Companii / 23 martie 2021

Massimiliano Squillace, CEO şi fondator al Contents.com /Antonio Patanè, fondatorul FSP Global

Massimiliano Squillace, CEO şi fondator al Contents.com /Antonio Patanè, fondatorul FSP Global

FSP Global Group (prin Sharpminds Global, membră a grupului) a semnat un parteneriat strategic cu Contents (fostă Entire Digital), lider de piaţă la nivel mondial în domeniul comunicării online, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Scopul acestei colaborări este de a asigura asistenţă de cea mai bună calitate şi suport tehnic profesionist întregii reţele internaţionale de editori colaboratori ai Contents.com.

FSP Global este acţionar al Contents.com, companie considerată deschizător de drumuri şi următorul "unicorn" în domeniul marketingului digital. Startup-ul, care foloseşte Inteligenţa Artificială pentru a analiza informaţiile în scopul creării de conţinut multilingvistic nativ, a obţinut capital financiar în valoare de aproximativ şase milioane de dolari, notează sursa citată.

"E foarte important pentru un domeniu atât de dinamic, pentru editorii care furnizează conţinut proaspăt, materiale noi încontinuu, să aibă parte de acelaşi tip de asistenţă eficientă, permanentă, 24/7, 365 de zile pe an. Este cea mai bună modalitate de a-i ajuta să livreze informaţie actualizată, în timp real, peste tot în lume. Cred că suntem cei mai buni parteneri unii pentru alţii şi am şi demonstrat-o deja: acest parteneriat global reprezintă faza următoare a unei colaborări care funcţionează deja de ceva vreme", spune Antonio Patanè, fondatorul FSP Global.

"Am ştiut dintotdeauna nivelul de responsabilitate practicat de specialiştii FSP Global şi calitatea serviciilor lor. Sunt convins că experienţa acumulată ne va fi de foarte mare folos în demersul nostru de extindere la nivel global. Când colaborăm atât de bine putem realiza lucruri extraordinare", spune Massimiliano Squillace, CEO şi fondator al Contents.com

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb