Fujitsu Siemens Computers România lansează noua gamă ESPRIMO

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 noiembrie 2008

Design inovator, performanţă sporită şi eficienţă energetică mai mare acum şi pe piaţa românească IT prin noile modele profesionale din gama ESPRIMO

Toamna aceasta Fujitsu Siemens Computers a lansat nu mai puţin de 14 noi modele de notebook-uri şi 11 modele de PC-uri. Toate se remarcă prin noi standarde de calitate şi eficienţă datorită design-ului modern, ergonomiei şi tehnologiei de ultimă generaţie. Noul concept ESPRIMO ce se bazează pe o formă şi funcţionalitate de excepţie, având ca sursă de inspiraţie feedback-ul a peste 1200 de clienţi din peste 8 state europene, este acum prezent şi pe piaţa din România.

Familia de PC-uri profesionale ESPRIMO este creată în funcţie de nevoile consumatorilor: nevoia estetică - design inovator de culoarea antracitului, nevoia de performanţă şi productivitate - cea mai nouă platformă a tehnologiei Intel, nevoia economică şi ecologică - consum redus, protecţie a mediului şi a investiţiei şi, nu în ultimul rând, nevoia de confort - silenţiozitate şi ergonomie.

Acum puteţi descoperi avantajele competitive de business încercând noile modele:

ESPRIMO Q5030 - un mini PC extrem de atractiv

ESPRIMO C5730 - cel mai mic PC de tip "Ultra Small Form Factor"

ESPRIMO E5730 şi ESPRIMO E7935 - noţiunea de desktop dincolo de compromisuri

ESPRIMO P5730 şi ESPRIMO P7935 - pentru un business aflat în permanentă dezvoltare

Noua gamă ESPRIMO MOBILE se axează pe câteva coordonate esenţiale: conceptul de familie de produse - compatibilitatea echipamentelor, conectivitate, protecţie a mediului şi securitate.

Noile notebook-uri se potrivesc oricărui profil de utilizator:

U9210 - un model ultra-portabil pentru un stil de viaţă dinamic

M9410 - un echipament echilibrat conceput pentru activitate intensă

D9510 - un substitut de desktop pentru activitate ergonomică

X95xx - un model performant pentru aplicaţii extrem de solicitante.

Lansarea noii game ESPRIMO nu reprezintă singura noutate, compania Fujitsu Siemens Computers România este mândră să anunţe că, în ciuda situaţiei economice incerte, se poziţionează din nou pe locul 1 pe piaţa IT din România. Ultimele studii oficiale IDC atestă statutul de lider la clasificarea "Toate Categoriile de Produs" (All Form Factors) cu 31.563 de unităţi vândute şi o cotă de piaţă de 11,4%, ceea ce înseamnă o creştere de la an la an de 127,2%. În plus, compania se situează pe prima poziţie la segmentul de Desktop-uri cu 20.886 de unităţi vândute şi o cotă de piaţă de 13,9%, iar la capitolul servere înregistrează cea mai bună rată de creştere din top cei mai importanţi 5 furnizori, respectiv 66,3% YoY.

Mai mult, echipa FSC este în extindere şi s-a mutat în casă nouă, într-un sediu mai modern şi mai spaţios. De asemenea, structura de activitate globală şi locală a fost supusă schimbării, iar numărul angajaţilor din România a crescut la 31, având acum resursele necesare pentru a sustine noua strategie de business a companiei axata pe derularea de proiecte de mare avengură în segmentul de Large Enterprise, alături de partenerii tehnologici importanţi de pe piaţa din România. În acest sens echipa de Value Sales, dedicată dezvoltării şi implementării de proiecte IT a fost extinsă cu noi competenţe precum: IT architecture consultant, proposal manageri, project manageri, precum şi un departament puternic de sales specialist. Începând cu cea de a 2-a jumătate a anului fiscal 2008-2009 o nouă structură a fost creată in interiorul companiei şi anume echipa de Acquisition Sales, al cărei target îl reprezintă segmentul de Large Enterprise, in care ne dorim generarea de proiecte complexe, care să includa produse, servicii şi soluţii de infrastructură. La rândul ei, echipa de Volume Sales şi-a consolidat strategia de business la nivel naţional, în clipa de faţă 3 din 5 regiuni fiind acoperite prin reprezentanţii Fujitsu Siemens Computers din Iaşi, Timişoara şi Cluj, iar reţeaua se va extinde cât de curând în Craiova şi Constanţa.

"Schimbarea este cuvântul cheie la Fujitsu Siemens Computers România. Piaţa IT locală şi internaţională este din ce în ce mai concurenţială, drept pentru care inovaţia tehnologică, reinventarea strategică şi investiţia în oameni reprezintă cele mai eficiente instrumente de business pentru noi. Suntem lideri de piaţă în plan local de peste patru ani şi am demonstrat că orice provocare sau obstacol ne face mai puternici şi mai vizionari. În ultimul an ne-am schimbat obiectivul strategic, de la acela de lider în furnizarea de echipamente IT, la cel de lider în furnizarea de soluţii de infrastructură IT. Această schimbare a însemnat pentru noi un profund proces de restructurare, urmărind formarea de competenţe la nivel local şi crearea de noi structuri în cadrul FSC România capabile să susţină proiecte complexe de mare anvergură", Dragoş Nicolaescu, Country Manager Fujitsu Siemens Computers România.

Despre Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluţii şi servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile şi soluţiile Mobility and Dynamic Data Center din generaţia următoare. Având o platformă şi un portofoliu de servicii de excepţie, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, şi soluţii şi servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieţei de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii, prin divizia de servicii care şi-a extins activitatea în 170 de ţări din întreaga lume. Crescând forţa, inovaţiile şi puterea de acoperire a acţionarilor noştri, Fujitsu Limited şi Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesităţile clienţilor noştri: companii mari, mici şi de dimensiuni medii, şi utilizatori finali. Pentru a fi în concordanţă cu standardele internaţionale pentru responsabilitate socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociaţiei United Nations Global Compact.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb