G DATA Software a prezentat la CERF 2009 beneficiile pe care le aduce pe piaţa românească

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 iunie 2009

G Data Software, lider mondial în domeniul securităţii datelor, a susţinut în perioada 3-5 iunie în cadrul CERF 2009 activităţi demonstrative prezentând avantajele şi beneficiile pe care le oferă companiilor din România. De asemenea, reprezentanţii G Data Software şi IT Sistem Services au desfăşurat tombole cu premii constând în licenţe pentru unul şi trei utilizatori valabile pe un an de zile.

Ionuţ Tudor Lemnaru, General Manager IT Sistem Services, s-a arătat mulţumit de numărul celor interesaţi de produsele firmei, dar şi de un eventual parteneriat.

Încurajatoare a fost şi prezenţa ministrului comunicaţiilor şi al societăţii informaţionale, Gabriel Sandu, în cadrul standului G Data, unde a discutat cu reprezentanţii companiei despre viitoarele acţiuni pe care le va întreprinde pe timpul mandatului său în vederea ridicării nivelului de securitate al companiilor.

Prezentarea susţinută de Helmut Reketat, International Sales Manager G Data, a stârnit un real interes din partea celor prezenţi, fiind axată pe reliefarea avantajelor competitive pe care G Data le oferă şi care sunt disponibile, de acum, şi pentru piaţa din România.

G DATA Software AG este o companie de software inovativă, care de peste 20 de ani are o prezenţă puternică pe piaţa internaţională de soluţii de securitate (Europa, Asia şi America de Nord). Activitatea G DATA se axează pe realizarea de soluţii de securitate IT. Compania a fost fondată în 1985. În decursul ultimilor 5 ani, nici un alt producător european de sisteme de securitate nu a câştigat atâtea premii şi distincţii naţionale şi internaţionale precum G DATA. Exemple elocvente sunt tehnologia DoubleScan, care utilizează două scannere independente pentru detectarea virusurilor, precum şi OutbreakShield, o soluţie care conferă protecţie instantanee. Soluţiile G DATA sunt disponibile în mai mult de 40 de ţări. Sediul central al companiei se află în Bochum, Germania.

IT SISTEM Services este o companie cu capital 100% românesc care activează în domeniul externalizării serviciilor de administrare a infrastructurilor IT (outsourcing) - mentenanţă, administrarea sistemelor de calcul, administrarea reţelelor, administrarea serverelor - oferind soluţii complete de securitate a informaţiei, e-mail, site-uri web, conectivitate şi interoperabilitate. Oferă de asemenea suport tehnic (help-desk) şi suport pentru achiziţii de hardware.

Odată cu lansarea G Data în România, IT SISTEM Services asigură suportul gratuit 24/24, 7/7, pentru toate soluţiile de securitate G Data comercializate la nivel naţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb