GABRIEL OPREA: UNPR condamnă acţiunile menite să conducă la ură

I.M.
Politică / 8 iunie 2019

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

UNPR condamnă acţiunile coordonate, ale unor persoane şi entităţi, menite să conducă la dezbinare şi ură între români şi maghiari, spune preşedintele Uniunii, Gabriel Oprea, subliniind că statul român, Constituţia, valorile şi simbolurile naţionale trebuie respectate de toţi cetăţenii, indiferent de etnie, iar autorităţile trebuie să fie ferme în apărarea acestora.

Potrivit unui comunicat, Comitetul Executiv Naţional al UNPR s-a reunit sâmbătă, context în care a fost analizată activitatea filialelor şi s-au stabilit liniile directoare şi modul de organizare la nivel local, judeţean şi central pentru perioada următoare, în vederea atingerii ţintelor partidului la alegerile de anul viitor, scrie Agerpres.

Prezent la reuniune, preşedintele formaţiunii, Gabriel Oprea, a arătat că "UNPR condamnă acţiunile coordonate, ale unor persoane şi entităţi, menite să conducă la dezbinare şi ură între români şi maghiari şi a evidenţiat lipsa de implicare a autorităţilor în soluţionarea acestor situaţii, care poate avea urmări grave; el a precizat că statul român, Constituţia României, valorile şi simbolurile naţionale trebuie respectate de către toţi cetăţenii, indiferent de etnie, iar autorităţile trebuie să fie ferme în apărarea acestora".

La şedinţa conducerii UNPR au mai fost prezenţi secretarul general, preşedintele Consiliului Naţional, vicepreşedinţii şi preşedinţii organizaţiilor judeţene, ale sectoarelor municipiului Bucureşti şi diaspora, conform Agerpres.

"Procesul de reorganizare va ajunge la final în această toamnă, când ne apucăm serios de treabă pentru alegerile locale şi parlamentare. Am spus încă de la începutul acestui an că pentru UNPR obiectivul strategic este să atingem ţintele stabilite pentru alegerile de anul viitor. Ne propunem să obţinem peste 7% la locale şi peste 10% la parlamentare. Pentru asta, avem nevoie de o foarte bună organizare şi de implicare totală din partea tuturor preşedinţilor de filiale, dar şi a fiecărui membru în parte. România are nevoie de un partid ca UNPR, care luptă pentru bunăstarea românilor, pentru respectarea drepturilor lor, pentru apărarea valorilor naţionale", a susţinut Oprea, citat în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb