Gabriela Firea le cere tuturor oamenilor să rămână acasă

C.B.
Miscellanea / 18 aprilie 2020

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis sâmbătă, un mesaj video pe pagina sa de Facebook în care le cere tuturor oamenilor să rămână acasă, oricât de greu ar fi în această perioadă, pentru a nu fi compromis acest sacrifiu de o lună de zile. Ea spune că mai bine oamenii sunt plictisiţi, nerăbdători, mai bine fără petreceri şi fără tradiţie decât pacienţi.

"Îi rog pe bunicii şi părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un prieten, poate de un vecin, să rişte, să iasă din casă doar până la colţul străzii pentru că se pot întâlni cu alte persoane care sunt deja infectate, din dorinţa de a aduce în case Lumină, Lumina Sfântă. Este posibil să se îmbolnăvească şi nu se ştie care va fi urmarea după ce se contaminează. Poate să fie bine, dar poate să nu fie bine", a transmis primarul.

Firea a mai spus gospodinelor să nu cheme invitaţi la masa de Paşte, iar tinerilor să nu meargă sau să organizeze petreceri după Înviere, aşa cum obişnuiau să facă în alţi ani.

"Am sacrificat economia, am sacrificat educaţia pentru că şcolile au trebuit să fie închise, cursurile suspendate. Şi noi ce facem acum? Am muncit cu toţii o lună, ne-am chinuit şi pentru două, trei zile în care dorim să păstrăm tradiţia compromitem toată munca noastră a tuturor în câteva ore. Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine oricât ar fi de greu", a mai spus Gabriela Firea.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ahhh, ce m-as sacrifica eu pentru a-mi reveni firea inapoi....

    1. Și eu. Deși, nefiind stângaci, nu am votat-o pe Găbița Fii Rea. Uite că vin alegerile pentru... Primăreasa Generală a României... și vreau să o ștampilez și eu.!.. dar numai dacă (că are timp) va face Canalul Dunăre- Piața Universității, să văd înotând scrumbiile de Dunăre și vaporașele ne-ciordite de BĂSE. Dar si proiectul ei cel Mare... să re-denumească capitala în...** Marele Voluntari **.... că a zis Găbița că nu îi place ca Bucureștiul să se numească Micul Paris și acum sub domnia sa

    Desi nu sunt sustinator al mafiei psd,trebuie sa recunosc ca are dreptate de aceasta data! Apelul ei este binevenit si ar trebui sa ne dam seama cu totii de gravitatea situatiei! Este ingrijorator numarul relativ mare de cazuri de infectare cu acest virus in Romania! Daca tinem cont ca s-au facut numai aproximativ 100mii de teste,este posibil ca numarul celor infectati sa fie mult mai mare! Sper sa nu creasca f. mult si numarul de morti! Haideti sa fim cu toti responsabili,pentru Romania!

    1. Nu va creste, ca nu vor face teste mai multe, stai linistit.. La Babagad, jud. Tulcea, au testat o mahala tyziganeasca, unde s-au intors 900 de "stranieri" si au bagat-o imediat in carantina, cu tot cu oras, ca au iesit 12 Covid pozitivi din 49 testati, adica 25% si au oprit testele ca cine stie ce mai iesea.

      Daca vrei sa ai rezultate bune, totul e sa nu testezi.  

      Trebuia sa mergi la Obor in piata sambata sa vezi ce de oameni responsabili! Vreo 10000!! Cu incuviintarea autoritatilor! Daca te opreste politia si mergi la un prieten ruda si te vezi cu 2 oameni e grav, amenda! Daca mergi in piata cu mii de oameni, e ok! E ok?

    Îmi lipseai si nu prea!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb