GABRIELA FIREA:  "Pentru o femeie în politică e mai greu"

A.I.
Politică / 30 august 2019

Gabriela Firea (Sursă foto: Twitter)

Gabriela Firea (Sursă foto: Twitter)

Primarul general, Gabriela Firea, lider al PSD Bucureşti, afirmă că pentru femei este mai greu să se implice în activitatea politică, deoarece erorile vestimentare sau gramaticale sunt mai uşor trecute cu vederea în cazul bărbaţilor, informează Agerpres.

"Pentru o femeie în politică ştiţi foarte bine că este mai greu. Întotdeauna, în cazul unei femei, şi un cuvânt urât, şi o poreclă, şi o ironie se prind mult mai bine. Tot ceea ce este permis unui bărbat nu este permis unei femei. Dacă un bărbat se îmbracă greşit, lumea va spune că poate că e la modă. Dacă un bărbat face o eroare gramaticală, se va spune că era obosit. Dar ia să vedem ce se întâmplă când o femeie este în această situaţie. Cu siguranţă vom afla că s-a îmbrăcat nepotrivit sau prea scump. Cu siguranţă se va spune că a chiulit la orele de gramatică. Cu siguranţă se va spune că este neavenită în acel post. (...) Întotdeauna este mult mai uşor să jigneşti o femeie, dar toate aceste sentimente pe care le strângem în inimă, de frustrare, cred că trebuie să le întoarcem, ca în artele marţiale, pe forţa adversarului, să învăţăm şi noi ju jitsu în politică", a spus Firea, vineri, în cadrul Şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, desfăşurată la Constanţa.

Ea a adăugat că în ultima perioadă se doreşte acreditarea ideii conform căreia social-democraţia ar fi "nefrecventabilă" şi "prăfuită", iar tinerii şi persoanele active ar trebui să se îndrepte către o ideologie de dreapta. Pe de altă parte, Gabriela Firea susţine că PNL ar fi de fapt fostul PDL "coafat şi machiat" şi că dacă reprezentanţii acestei formaţiuni vor ajunge la guvernare "vor tăia din nou pensiile, salariile, vor creşte taxele, pentru că aşa ştiu să facă".

În ce priveşte USR, Firea a afirmat că este o forţă politică "pe val" şi i-a criticat pe reprezentanţii acesteia pentru că nu îi susţin proiectele în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ea a mai spus că membrii USR "nu ştiu să lucreze pentru oameni, ştiu doar să sădească ură, discordie, să arate cătuşe şi să stigmatizeze".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. DU-TE DRACU DE patachina.Unde e spitalul ala promis in campanie dupa modelul din VIENA.Taci dracu din gura .

    E mai greu dacă ai apucături de toapa fara rusine ,dacă vrei să pari ceea ce nu esti !

    LA PRIMARIA BUCURESTILOR AM AVUT CELE MAI SCARBOASE CREATURI SI IATA A APARUT O CREATURA CU FIGURA DE HIENA CARE TOACA BANII CU COMPLICITATEA CURTII DE CONTURI-COMUNISTI OAMENI FARA CARACTER-CU BISERICA ACEST CANCER AL OMENIRII-CE POCARIE CADREDALA NEAMULUI CARE A INGHITIT PANA ACUM 2 MILIARDE DE EURO SI MAI INGHITE----NU EXIATA DOC DE CHELTUIELI----ORASUL ESTE O MIZERIE PUTE DIN CAUZA FRUNZELOR DIN CANALE-POMI PLANTATI AIUREA-PESTE SEMAFOARE CABLURI-MERITATI PROSTILOR VA MAI ARUNCA PE CARNATI SI GOGOSI RAGAITI SI VOMITATI DAR SUNTE-TI FERICITI.SA VEDETI CUM VA ARATA ACEST ORAS CAND SE VOR DESPRINDE PLACARILE BLOCURILOR (ALTA SPALARE DE BANI CU COPLICITATEA MAFIEI)CU ACEASTA MIZERIE DE POLISTIREN PENTRU MAGAZII SI PROSTII VOR PLATI REPARATIILE---DE UNDE BANI-MILIARDE????-SUNT SIGUR CA VA CASTIGA IAR PRIMARIA BUC.SUNT INTERESE LA NIVEL INALT-NU VEDETI CA IN ROMANIA CRIMA SI JAFUL NU SE PEDEPSESTE-NUMAI DACA NU AI PLATIT IMPOZITUL FACI PUSCARIE(ADICA CEI CARE MUNCESC) HOTII SI CEI CARE NU MUNCESC AU MAI MULTI BANI EI NU PLATESC NIMIC-NU IMPOZITE NU TAXE-SUNT ARMATA-2 DE BAZA.BUCURATI-VA PROSTILOR.NU VEDETI CA LA TV APAR NUMAI BORFASI????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb