GABRIELA FIREA:  "Sper ca toţi cei care blochează licitaţiile pentru achiziţia de mijloace de transport în comun să vadă această imagine"

G.U.
Miscellanea / 7 iunie 2020

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dă vina pentru incendiul care a mistuit duminică un troleibuz în centrul oraşului pe presupusele blocaje intenţionate ale licitaţiilor organizate de primărie pentru noi mijloace de transport în comun, potrivit G4Media.ro.

"Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine cu un troleibuz in flacari, in centrul orasului! Doi ani am fost sicanati cu licitatia pentru achizitia a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reusit sa semnam contractul anul acesta, cu un consortiu germano-turc. Asa s-ar fi intamplat si cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu cand au ajuns la Bucuresti cele 400 autobuze noi Euro 6, achizitionate tot dupa o licitatie ingreunata doi ani de zile. Dar in continuare suntem blocati cu licitatia pentru achizitia celor 100 de tramvaie. Se va dovedi ca motivele sunt inventate", a scris Firea pe Facebook.

Reamintim că STB a cumpărat din Turcia autobuze şi troleibuze într-o licitaţie criticată de opoziţie şi de jucători din piaţa mijloacelor de transport în comun. În plus, Firea l-a numit şef la STB, compania publică de transport, pe Hazem Kansou, un fost liberal care a trădat PNL şi care nu are nici o experienţă profesională legată de transportul public.

"Azi in troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blocheaza achizitiile de noi mijloace de transport in comun? Sa se intample o tragedie? Ce urmaresc? Pun mai presus interesele lor, in loc de viata oamenilor? Este strigator la cer ce se intampla!!!", a scris Firea pe Facebook.

Candidatul comun al USR şi PNL la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, a acuzat-o pe Firea pentru starea proastă a parcului auto al STB şi a amintit că directorul societăţii de transport a făcut parte din angajaţii primăriei care au încercat să îi saboteze conferinţa de presă de vineri.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu "distinsa" doamna

    Imaginea reflecta perfect starea in care ar trebui sa fiti dvs dupa toate magariile pe care le-ati facut in perioada mandatului 

    Aveti acasa un sfetnic care, ca si dvs, nu va mai saturati de acumularea de avere! 

    Calcati totul in picioare si sunteti un exemplu negativ pentru oricie!

    Ar tebui sa va retrageti impreuna cu adjunctul dvs "ieri" nu maine! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb