Gala Oscar a "scăpat" de prezentator

Ziarul BURSA #Internaţional / 7 februarie 2019

Marile evenimente cultural - sportive de peste Ocean încep să se confrunte cu tot felul de probleme, care le afectează strălucirea.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie fără gazdă, pentru prima dată în 30 de ani, a confirmat Academia Americană de Film.

Această decizie a fost luată după retragerea, la începutul lui decembrie, a actorului şi comediantului Kevin Hart ca urmare a unei polemici privind mesaje mai vechi republicate pe Twitter şi catalogate drept homofobe. 

"Producătorii au decis în mod înţelept să nu existe un prezentator şi să revină la formula cu celebrităţi care vor prezenta trofeele", a explicat jurnaliştilor Karey Burke, preşedintele producţiilor ABC, canalul de televiziune care va difuza ceremonia. Academia Americană de Film, care organizează gala Oscar, a confirmat pentru AFP absenţa animatorului pentru cea de-a 91-a ediţie, fără alte precizări. Pentru prima dată din 1989, nu va exista o gazdă care să glumească şi să asigure tradiţia între decernările statuetelor. Acest rol va reveni vedetelor care se vor succeda pe scenă pentru a prezenta fiecare dintre cele 24 de categorii. 

Pentru Karey Burke, această alegere va permite în special de a reda "ritmul" unui spectacol în scădere de audienţă şi de a-l menţine la o durată acceptabilă, de trei ore. Anul trecut, ceremonia a fost prea lungă, ajungând la aproape patru ore şi a fost urmărită de doar 26,5 milioane de telespectatori, un scor catastrofal conform profesioniştilor. Unii dintre ei au estimat de altfel că absenţa unui prezentator unic este o şansă bună şi va permite acestei ceremonii să se reînnoiască.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb