Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta

S.B.
Companii #Construcţii / 1 septembrie 2022

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta începând din 1 septembrie 2022. Grupul austriac cu acelaşi nume a investit un milion de euro în renovarea şi modernizarea centrului comercial din Drobeta Turnu Severin.

Supernova Drobeta reprezintă întâiul proiect din portofoliul de şase centre comerciale pe care grupul austriac le-a achiziţionat la finalul anului trecut de la Grupurile Louis Delhaize şi Galimmo. Finalizarea cu succes a procesului de rebranding şi de modernizare a fostei Galerii Cora confirmă poziţia Supernova pe piaţa locală din România şi atestă angajamentul Grupului faţă de lucrările planificate pentru a fi demarate şi finalizate deopotrivă în centrele comerciale din Bacău, Constanţa şi Bucureşti (Lujerului, Alexandriei and Pantelimon).

‚,Ne bucurăm să anunţăm deschiderea unui nou capitol pentru locuitorii din Drobeta Turnu Severin şi din împrejurimi, precum şi pentru Grupul Supernova în România. Ca în toate proiectele ce ne poartă semnătura, am păstrat lucrurile care funcţionează, astfel că brandurile cunoscute şi îndrăgite de consumatori vor rămâne în portofoliul centrului comercial. De asemenea, hipermarketul Cora rămâne pilon central al galeriei Supernova. În plus, însă, pentru a răspunde nevoilor şi dorinţelor în continuă schimbare ale comunităţii, am introdus facilităţi noi şi am îmbunătăţit condiţiile oferite pentru o experienţă modernă, superioară" , a spus Frank Philipp Albert, fondator şi CEO Supernova Group.

Noua identitate Supernova încununează un proces amplu de renovare şi modernizare începând cu faţada centrului comercial şi zonele de acces, până la facilităţile integrate la nivelul spaţiilor sale comune. De asemenea, parcarea îmbunătăţită cu zone verzi suplimentare a Supernova Drobeta dispune de peste 1000 de locuri şi oferă inclusiv facilităţi pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb