Garanti Bank finanţează renovarea unei clădiri istorice din centrul Bucureştiului

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 18 iunie 2014

Garanti Bank a semnat un acord de finanţare cu FF Group România (fostă Elmec România) pentru investiţia în recondiţionarea unei clădiri istorice aflată într-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucureştiului. Investiţia FF Group pentru reconstrucţia clădirii este de aproape 5 milioane euro, împrumutul contractat de la Garanti Bank fiind în valoare de 4 milioane euro. Proiectul imobiliar va consta în transformarea clădirii într-un centru modern de retail şi birouri, cu o suprafaţă de 5.000 mp. În mai 2013, FF Group Romania a demarat lucrările de reconstrucţie a clădirii istorice situată pe strada Ion Câmpineanu colţ cu Nicolae Bălcescu, aproape de Piaţa Universităţii. Clădirea va găzdui spaţii comerciale şi de birouri pe cele şase etaje, păstrând detaliile arhitecturale ale faţadei.

"Acest proiect este foarte important pentru Bucureşti, fiind vorba de recondiţionarea unei clădiri minunate, construită în 1923 şi aflată într-una din zonele de mare interes din Capitală", a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct Garanti Bank.

Din cei 5.000 mp, trei etaje totalizând 1.200 mp vor fi dedicate segmentului retail, pentru propriul magazin multibrand al FF Group, _kix. Restul clădirii va avea ca destinaţie spaţii de birouri, care vor fi închiriate către terţi. Proiectul va fi finalizat în mai 2015. FF Group România, parte a Folli Follie - Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanţi distribuitori si retaileri naţionali de articole de sport şi fashion, având 370 de angajaţi. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix) şi magazine tip outlet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb