Garda de Mediu: "A fost deschis dosar penal"

I.A.
Miscellanea / 26 aprilie 2023

Garda de Mediu: "A fost deschis dosar penal"

Garda de Mediu anunţă, astăzi, că o echipă de comisari a fost agresată şi sechestrată de către primarul localităţii Smârdan, judeţul Tulcea, în timp ce efectua un control la ferma fiului său, potrivit news.ro.

Comisarii au constat nereguli grave la firma controlată, iar pentru acţiunile primarului a fost deschis dosar penal.

Garda de Mediu anunţă, astăzi, pe pagina de Facebook, că o echipă a efectuat un control la o fermă din localitatea Smârdan, judeţul Tulcea.

Garda de Mediu anunţă: "În data de 12.04.2023, comisarul şef al Comisariatului Judeţean Tulcea, împreună cu un alt comisar, s-au deplasat la societatea VITAGRO SRL din localitatea Smârdan pentru a verifica o sesizare potrivit căreia, pe amplasamentul acestei societăţi, sunt arse deşeuri, poluarea fiind resimţită până în zona Municipiului Brăila. La faţa locului, reprezentanţii GNM au constatat mai multe nereguli, printre care şi urme recente de arderi de deşeuri".

Instituţia anunţă că, pe durata controlului: "a apărut şi administratorul de facto al societăţii VITAGRO SRL, care nu era altul decât primarul localităţii Smârdan".

Instituţia a mai precizat: "Acesta i-a agresat verbal pe cei doi comisari şi l-a lovit cu pumnul în figură pe comisarul şef, încercând să îi smulgă telefonul cu care acesta a făcut poze în incinta fermei. Ulterior, comisarii GNM au fost sechestraţi pe amplasamentul societăţii, iar primarul localităţii Smârdan a refuzat să îi elibereze şi a continuat să profereze ameninţări şi injurii la adresa lor, inclusiv în prezenţa poliţiştilor de la Poliţia Smârdan, sosiţi la faţa locului printr-un apel la 112".

Garda de Mediu anunţă că aspectele relatate fac obiectul unui dosar penal.

Instituţia citată a mai transmis: "Cercetările dispuse de procurori, la faţa locului, (efectuate cu mandat de percheziţiţie pus în executare în data de 13.04.2023), au arătat că primarul avea «motive întemeiate» să se opună controlului GNM la firma VITAGRO SRL (deţinută de fiul său), întrucât au fost constatate nereguli grave".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. intro tara cu politie si respectul legii ghiolbanul asta de edil era arestat,la asta ar trebui sa lucreze politicienii actuali, restabilirea increderii si puterii politiei ,pe care tot ei au stirbito,dea lungul timpului, dupa revolutie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb