GEFCO instalează 290 de staţii de încărcare e-Totem în centrele sale din Europa

G.B
Companii / 26 noiembrie 2021

GEFCO instalează 290 de staţii de încărcare e-Totem în centrele sale din Europa

GEFCO, un furnizor global de soluţii pentru lanţul de aprovizionare industrial şi lider european în logistica auto, se află în faza finală a unui proiect prin care va instala 290 de staţii de încărcare pentru vehicule electrice (EV) în centrele logistice ale Grupului din Europa. Realizate la comandă de compania e-Totem aceste sisteme unice vor ajuta producătorii de automobile şi dealerii să încarce vehiculele înainte de livrarea către clienţii finali, se arată în comunicat.

Instalate în etape, 145 de staţii de încărcare noi vor fi puse în funcţiune până la sfârşitul anului 2021 în 23 de centre GEFCO din opt ţări europene: Belgia (Ghislenghien), Republica Cehă (Kolin) Franţa (Blyes, Le Havre, Hordain, Marckolsheim, Marly-). la-Ville, Mulhouse, Nantueuil, Poissy, Rennes, Sochaux şi Valenton), Italia (Livorno şi Parma), Portugalia (Setubal) şi Slovacia (Trnava), Spania (Ciempozuelos şi Tarragone) şi Regatul Unit (Sandtoft şi Sheerness).

Albert Bouchoucha, Director Industrial Car Flows la GEFCO, a declarat: "Tranziţia către o sursă de energie mai ecologică necesită investiţii majore în infrastructură. Aceste noi staţii de încărcare pentru maşinile electrice vor oferi un impuls binevenit producătorilor şi dealerilor de vehicule electrice şi suntem încântaţi să ne ajutăm clienţii să se adapteze la cerere şi să rămânem fideli culturii noastre "parteneri, nelimitaţi".

Mobilizând o echipă de 40 de angajaţi GEFCO, acest proiect de 7 milioane de euro a fost lansat în 2020 ca răspuns la creşterea exponenţială a pieţei de vehicule electrice după introducerea stimulentelor globale pentru accelerarea tranziţiei către tehnologiile cu emisii zero. Acest lucru a adus şi o nouă provocar - furnizorii din lanţul de aprovizionare, precum GEFCO, trebuie să încarce bateriile noilor vehicule electrice din complexele lor, la cerere, înainte de a se efectua livrarea către dealeri şi clienţii finali.

Pentru a face faţă acestei provocări, GEFCO a făcut echipă cu e-Totem pentru a proiecta şi produce două tipuri de staţii de încărcare unice, supraîncărcătoare DC50kW şi încărcătoare accelerate AC22kW. Acestea au ecran tactil, comenzi multilingve şi sunt conectate la un sistem central de management prin 3G/4G cu Open Charge Point Protocol (OCPP) pentru supraveghere live. Cu această tehnologie, echipele GEFCO pot seta nivelul de încărcare de la 1%, pot urmări cu procesul cu smartphone-ul, asigurându-se că nivelul bateriei nu scade niciodată la zero şi pot factura costul exact al energiei utilizate pentru încărcarea vehiculelor. Aceste caracteristici unice oferă o îmbunătăţire semnificativă faţă de staţiile de încărcare tradiţionale, care nu pot nici pre-defini un nivel de încărcare şi nici nu pot opri încărcarea automat, ceea ce înseamnă că procesul continuă întotdeauna până la încărcare completă. În prezent, GEFCO este singurul specialist în lanţul de aprovizionare care propune acest serviciu extrem de personalizat.

Herve SONNEVILLE, CEO e-Totem, a comentat: "Suntem încântaţi că am colaborat cu GEFCO la acest proiect, aducând staţii de încărcare personalizate pentru vehicule electrice, proiectate şi fabricate 100% în Franţa, pentru locaţiile din întreaga Europă. Încă din primele zile ale companiei noastre din 2012, am inovat continuu şi am adaptat soluţiile noastre la nevoile clienţilor noştri."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb