Generalul de brigadă Pop Gheorghe, noul şef al ISU Bucureşti-Ilfov

Andrei Stan
Miscellanea / 26 noiembrie 2015

Generalul de brigadă Gheorghe Pop este noul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov, în timp ce adjuncţii său sunt locotenent colonel Claudiu Valeriu Crăciun şi locotenent colonel dr. Ioan Sorin Mureşan, transmite un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Cei trei au fost prezentaţi astăzi şi urmează să ocupe aceste funcţii pe o perioadă de trei luni.

Potrivit comunicatului, generalul de brigadă Gheorghe Pop deţine din anul 2001 funcţia de inspector şef al ISU "Oltul" al judeţului Harghita. Cu o experienţă de peste 35 de ani în această Armă, generalul Pop este absolvent al Şcolii de ofiţeri activi a Ministerului de Interne (promoţia 1983, arma "pompieri"), al Academiei de Înalte Studii Militare (1990) şi Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie "A.I. Cuza" Bucureşti (1996). Pe parcursul carierei militare a ocupat funcţii de execuţie şi comandă atât în plan operativ, cât şi în cel preventiv, îndeplinind, totodată, şi atribuţii de control pe timpul cât a fost încadrat la Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari (IGSU).

Locotenent colonel Claudiu Valeriu Crăciun provine din cadrul ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov, ocupând funcţia de Comandant al Grupului de Intervenţie nr. 1 "Lt. col. (pm) Adrian Barbu". Cu o vastă experienţă în domeniul operativ (comandant subunitate), locotenentul colonel Crăciun a absolvit mai multe cursuri privind managementul situaţiilor de urgenţă, fiind brevetat ca specialist în salvări de la înălţime - alpinism.

Locotenent colonel dr. Ioan Sorin Mureşan ocupă funcţia de adjunct al inspector şef al ISU "Porolissum" al judeţului Sălaj. De-a lungul carierei sale, ofiţerul a ocupat funcţii de execuţie şi comandă în cadrul Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Sălaj. Locotenentul colonel Mureşan a obţinut titlul ştiinţific de "doctor în inginerie civilă" la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în anul 2014.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb